Njezin uzor

Kate Middleton želi biti poput glumice Angeline Jolie

catherine (1)
Foto: Pixsell
1/4
02.01.2012.
u 11:41

Supruga princa Williama divi se eleganciji hollywoodske glumice i poput nje želi usvojiti djecu

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i dalje svojom tjelesnom težinom zabrinjava prijatelje i obitelj. Supruga princa Williama navodno je jako očarana Angelinom Jolie, njezinim izgledom i humanitarnim radom i ne skriva da joj je ona uzor.

 

– Kate je opčinjena Angelinom, divi se njezinoj eleganciji i angažiranosti oko drugih – ispričali su njezini prijatelji. Boje se da Kate želi imati figuru što sličniju Angelininoj i da zbog toga jako malo jede. Prijateljicama je Kate povjerila da ona i William silno žele usvojiti djecu kao što su to napravili Angelina i Brad.

Ključne riječi

Komentara 3

VE
Vexans
12:21 02.01.2012.

Kate Middleton je ustoličena,sve je dobila na pladnju,malo tu ima njenog!Za razliku,Angeline Jolie nije ama baš ništa dobila nit njoj šta palo s neba!Sve,baš sve je sama stvorila!Njih dvije nemaju ništa sličnog!

AM
Axis Mundi
10:58 03.01.2012.

02.01.2012. u 12:21h Vexans je napisao/la: --------------------------------------------------------------- zaboravljate Angelinin obiteljski \"background\" i kako je došla u svijet filma. ostalo je povijest.

KR
kruno2
06:09 04.01.2012.

ova je totalno prolupala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije