Treba joj samoća

Kate Winslet nakon četiri mjeseca veze nogirala je zgodnog Louisa

Kate Winslet
pixsell
21.11.2010.
u 13:01

Nedugo nakon razvoda od Sama Mendesa s kojim je bila u braku sedam godina, glumica se upustila u avanturu s modelom Louisom Dowlerom. Ostavila ga je jer se želi više posvetiti djeci i samoj sebi.

Amor nikako da usreći glumicu Kate Winslet. Nakon razvoda od drugog supruga Sama Mendesa skojim je u braku bila sedam godina, ljubavna sreća joj se nasmiješila uz modela Louisa Dowlera. No samo na kratko jer nakon četiri mjeseca veze Kate je poručila seksepilnom Louisu kako želi biti sama jer joj treba mir i samoća. Ovakav razvoj ove ljubavne priče začudio je njoj bliske prijatelje jer je svoje roditelje Sally i Rogera upoznala sa novim dečkom samo nekoliko dana nakon što su prohodali. - Louis je na neki način bio kao tabletica koaj je pomogla Kate da preboli i zaboravi na bolan razvod sa Samom - objasnio je jedan njen prijatelj britanskom "Daily Mailu". Shvatila je kako ona nije jedina koja joj je teško u posljednje vrijeme pa je umjesto na dečka svoju pažnju odlučila usmjeriti na sina Joe (6) kojeg je dobila u braku sa Samom i kći Miju (10) iz prvog braka sa Jimom Threapletonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije