Kraljevsko vjenčanje

Kate zbog Williama ne želi ništa otkriti o svojoj vjenčanici

'NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE / MANDATORY CREDIT AFP PHOTO / MARIO TESTINO The photographs must not be digitally enhanced, manipulated or modified, and must inclu
'MARIO TESTINO'
19.04.2011.
u 21:45

Posljednjih 20 minuta prije ceremonije William će biti s mlađim bratom Harryjem izoliran u kapelici sv. Edmunda, a potom će pred oltarom dočekati svoju buduću suprugu.

Svi su detalji kraljevskog vjenčanja 29. travnja uređeni, Kate Middleton posljednje dane prije ulaska u plemenitu obitelj provodi u svojoj obiteljskoj kući u Buckleburyju, a kreator vjenčanice i dalje je tajna.

I to, kako pišu britanski mediji, ne zbog javnosti, već Kate ne želi da njezin budući suprug princ William zna išta o njezinoj haljini prije vjenčanja. A kad je riječ o protokolu ceremonije, Kate će na vjenčanje krenuti iz londonskog hotela Goring u pratnji oca Michaela u automobilu rolls-royce phantom VI. Oko podneva kročit će u Westminstersku opatiju, gdje se vjenčanje održava, i tek će tada haljinu i njezina tvorca otkriti javnosti, pa tako i Williamu, koji će na dan vjenčanja u opatiju doći oko 45 minuta prije nje.

Posljednjih 20 minuta prije ceremonije William će biti s mlađim bratom Harryjem izoliran u kapelici sv. Edmunda, a potom će pred oltarom dočekati svoju buduću suprugu. Televizijski prijenos pratit će oko dvije i pol milijarde ljudi diljem svijeta. Izravan prijenos za naše gledatelje bit će od 9 do 14 sati na Drugom programu HTV-a, a događaj će komentirati Elizabeta Gojan. Spektakl izravno donose i portal Dnevnik.hr i kanal Doma TV.

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
22:58 19.04.2011.

plemenita obitelj? po cemu? naj odurnija i jedna od najbolesnijih kraljevskih obitelji na svijetu. zar nasi novinari moraju biti takve ulizice i g-u-z-o-ljupci? njihovi novinari zovu hrvatsku fasistickom i genocidnom zemljom a mi njih plemenitim? stvarno ne razumijem ljude koji su ushiceni oko ovog vjencanja..... sve to placaju generacije porobljnih nacija svojom krvlju i znojem kroz povijest. jedino sto bi vrijedilo prijenosa uzivo je otvaranje rada giljotine u Londonu.....

OX
oxymoron
00:07 20.04.2011.

@dxdy sve istina...ni za dodati ni za oduzeti

OB
-obrisani-
00:22 20.04.2011.

Hvala dragom bogu nase zene i nasi muskarci su sto puta ljepsi od njihovih. A ako nista drugo ne trebaju nam litre alkohola da se opustimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije