oprez

Katy Perry, Britney i Adriana Lima 'najopasnije' su poznate osobe

Britney Spears (1)
Reuters/PIXSELL
17.09.2013.
u 18:11

Zanima vas, primjerice, tko je Lily Collins i odlučili ste pretražiti internet? Nemojte! Naime, mlada je glumica "najopasnija" poznata ličnost koju biste mogli potražiti na internetu.

Zanima vas, primjerice, tko je Lily Collins i odlučili ste pretražiti internet? Nemojte! Naime, prema istraživanju McAfeea, jednog od vodećih svjetskih softvera za borbu protiv internetskih virusa, mlada glumica "najopasnija" je poznata ličnost koju biste mogli potražiti na internetu.

Godišnje istraživanje McAfeea otkriva koje su to poznate osobe opasne za pretraživanje na internetu jer vas njihovo ime može odvesti na stranice pune opasnih softvera i virusa. Gotovo 15 posto linkova povezanih s Lily Collins spadaju u tu kategoriju.

Avril Lavigne na drugom je mjestu, sa 12,7 posto, Sandra Bullock je treća, sa 10,8 posto, a komičarka Kathy Griffin na četvrtom mjestu, sa 10,6 posto.

Što se tiče poznatih muškaraca, jedini koji je dospio u deset "najopasnijih" jest John Hamm, odnosno Don Draper iz popularne serije "Momci s Madisona".

TOP 10 'najopasnijih'

1. Lily Collins
2. Avril Lavigne
3. Sandra Bullock
4. Kathy Griffin
5. Zoe Saldana
6. Katy Perry
7. Britney Spears
8. Jon Hamm
9. Adriana Lima
10. Emma Roberts

>>Izrael, Finska i Švedska najspremnije su za cyber napade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije