Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Kći Igora Štimca čeka drugo dijete, otkrila nam je spol: 'Uzbuđeni smo zbog prinove'

Foto: Mario Paparela, Privatna arhiva
1/2
23.02.2024.
u 13:40

Dea Agić, kći bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Štimca, ekskluzivno je za Večernji list otkrila kako će u njihovu obitelj stići novo pojačanje – malena djevojčica, a ona i suprug Amer neizmjerno su sretni i uzbuđeni!

Hvala puno na čestitkama, ali nastojimo sve držati za sebe koliko je to moguće. Mogu samo reći da smo uzbuđeni što će naš maleni dobiti seku – ekskluzivno za Večernji list govori Dea Agić, kći proslavljenog nogometaša Igora Štimca, a danas trenera nogometne reprezentacije Indije. Dea ne krije sreću što će sa suprugom Amerom Agićem dobiti još jedno dijete, a njihovu sinčiću Edinu društvo će uskoro praviti malena sestrica. Nogometni trener i bivši reprezentativac Igor Štimac nikada nije krio sreću koliko voli svoju djecu, posebno troje unučadi kojima će se uskoro pridružiti i Deino drugo dijete. 

Ako se prisjetimo, kći Igora Štimca i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić udala se u tajnosti u travnju 2022. godine u krugu najbliže obitelji, kumova i prijatelja, a u opuštenom i ležernom stilu odlučili su se na važan životni korak i tako zakoračili u mirnu luku. Intiman obred održan je u rodnom joj Splitu gdje i danas živi. Inače, Dea je vlasnica salona za ljepotu Dea Beauty u Splitu, koji je omiljeno mjesto za uljepšavanje mnogim Splićankama. Usluge koje ovaj salon pruža klijentima su svi oblici manikure, pedikure, depilacija, ekstenzija trepavica, a osim toga poduzetna Dea vodi i edukacije.

 

Foto: Mario Paparela, Privatna arhiva

VEZANI ČLANCI:

 

1/6

 

Podsjetimo, djeca Igora Štimca i Suzane Žunić Milačić izbjegavaju javno eksponiranje, a Dea se udala bez pompe poput svoje starije sestre Mije Škegro koja je svoje svadbene zavjete izmijenila u Zagrebu. Najmlađa kći legendarnog vatrenog i bivše miss Jugoslavije Dea Agić kao dijete dospjela je u novine zbog svojih teniskih uspjeha, a Štimac nikada nije krio koliko se ponosi njome. 
Lijepa Dea slika je i prilika svojih roditelja, odabrala je svoj put te neizmjerno uživa u svojoj sreći i privatnom životu. Njihovoj obitelji uskoro će se pridružiti još jedan član, a mi im želimo svu sreću!

 

VIDEO: Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

 

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
16:48 23.02.2024.

"Kći Igora Štimca ...otkrila nam je spol" . Sigurno je ženski spol.Ta kći.

PA
pavlov
18:39 23.02.2024.

Kako se zove sin Bosanca i Dalmatinke? "Muje." Kako se zove sin Kineza i Dalmatinke? "Huawei Mate"

MA
maki69
14:35 23.02.2024.

Jeli se mogu gdje vidjeti slike od suneta malog Edina? Fina djeca nema sta . Bravo Igore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije