Odmor

Kći našeg bivšeg premijera istaknula je vitku liniju u prozirnoj ljetnoj haljini

Foto: instagram
1/6
25.07.2023.
u 17:25

Ella Orešković (24) studira psihologiju i javnosti se predstavila i kao pjevačica kroz dva nastupa na Dori gdje je otpjevala svoje autorske pjesme

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković (24) odmara se od studentskih obaveza i uživa u ljetnim radostima. Glazbenica i studentica psihologije objavila je fotografiju u ljetnom izdanju na kojoj je iznad kupaćeg kostima nosila  prozirnu ljetnu haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju i od pratitelja je dobila komplimente za svoj izgled i ljetni outfit. 

Ellu je javnost upoznala kada se prije dvije godine prvi put prijavila na Doru gdje je imala svoj pjevački debi s pjesmom "Come this Way", koju je sama napisala, a odlazak na Euroviziju pokušala je izboriti i prošle godine, s još jednom autorskom pjesmom "If you go away". Kada je u jednom intervju govorila o tome smeta li joj što ju često oslovljavaju kao kći bivšeg premijera. 

 

 

 - Moj je tata bio premijer u određenom trenutku našeg života. Ljudima će to uvijek biti zanimljivo, tako da mi, moram priznati, to ne smeta - objasnila je za Story.hr. Dodala je i da otac podržava njezinu karijeru, ali od nje traži ozbiljnost prema drugim obavezama i fakultetu. Kazala je i da je on uvijek spreman za razgovor te da otvoreno govori što misli o njezinu pjevanju. 

Ella studira psihologiju, a pjevati je počela s 10 godina, dok je s obitelji još živjela u Kanadi, u glazbu se u potpunosti zaljubila nakon dolaska u Hrvatsku. U Zagrebu je pohađala Američku međunarodnu školu u kojoj je u sklopu obveznog glazbenog predmeta počela brusiti svoj glazbeni talent.

– Počela sam pjevati svaki dan, a imala sam i profesoricu pjevanja. U glazbi sam se skroz pronašla i tada sam shvatila da se njome želim baviti ozbiljno – rekla je jednom prilikom Ella. Ipak, unatoč želji za uspjehom u estradnom svijetu oduvijek je bila svjesna da glazbenu karijeru nije lako ostvariti pa je nakon završetka srednje škole upisala studij psihologije u španjolskom gradu Murcia. – Mislim da je uvijek dobro imati nešto sa strane u slučaju da glazbena karijera ne uspije - kaže. 

VIDEO Joško Lokas otkriva dobro čuvanu tajnu omiljenih kvizova ‘Potjera’ i ‘Superpotjera’

 

Komentara 5

NE
nešperlin
21:39 25.07.2023.

Lijepa građevina,što je,je

PU
Pulchrum
21:10 25.07.2023.

Majka joj svaki dan na misi. Divna, samozatajna žena. Kćerke i svo četvero djece mogu puno naučiti od nje

SE
Serđo23
19:05 25.07.2023.

Kad ti je tata jednom bio premijer , ne moraš ni u farmu , ni život na vagi , ni ljubav na selu , a svejedno si popularan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije