NE KRIJE SREĆU

Kći sesvetskog bogataša i bivša natjecateljica 'Života na vagi' ima divan razlog za slavlje!

Foto: instagram
1/12
05.09.2024.
u 07:00

Lucija Šarić Lončarek otkrila je kako je proslavila drugu godišnjicu braka, a lijepe trenutke iz zajedničkog života još jednom je podijelila na društvenoj mreži Instagram

Kći sesvetskog bogataša Marijana Šarića i bivša natjecateljica showa "Život na vagi" Lucija Šarić Lončarek i njezin suprug Marko Lončarek proslavili su drugu godišnjicu braka. Na društvenoj mreži Instagram objavila je video u kojem je spojila njihove lijepe zajedničke trenutke, od prvog plesa i putovanja do proslave njihovih rođendana i slavlja. - Iako je pred nama najljepši period našeg zajedničkog života... I oboje se veselimo... Falit će mi vrijeme kad smo bili samo nas dvoje... Sretna nam druga godišnjica braka ljubavi - napisala je Šarić Lončarek. 

Osim toga, objavila je i njihovu zajedničku fotografiju iz restorana. - Nas troje slavimo 2. godišnjicu braka - poručila je brineta. Ako se prisjetimo, krajem srpnja otkrila je najljepšu vijest, ona i suprug čekaju svoje prvo zajedničko dijete. - Da sam trudna, saznala sam na djevojačkoj zabavi moje najbolje prijateljice i kume. Bilo mi je drago jer smo planirali, ali nisam mislila da će se sve tako brzo odviti - kazala je nedavno za 24 sata te je dodala: - Bebi ćemo dati ime kad je vidimo - dodala je. 

Podsjetimo, Lucija je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U show je ušla sa 133 kilograma te nije uspjela skinuti više od osam kilograma. Da je trudna, Lucija je potvrdila objavom na Instagramu. Na fotki, koja je nastala u Turskoj je pozirala sa suprugom blizu bazena, a ispred trbuha držala je sliku s ultrazvuka. Lucija je svoju djevojačku organizirala na grčkom Mykonosu, a na svadbi su uzvanike zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika. Lucija je trenutno vlasnica dvaju kozmetičkih salona. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

1/29

 

Inače, Lucija je kći bogataša iz Sesveta imena Marijan Šarić koji je osnivač Europatradea, ali i bivši zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Europatrade je zastupala i LG te Philips prije nego što je završio u stečaju, a upravo navedeno je omogućilo Šariću status jednog od najbogatijih Hrvata.

Kasnije je priznala kako je nakon showa "Život na vagi" angažirala privatnog trenera koji joj je pomogao i prema njezinim riječima, skinula je čak vrtoglavih 70 kilograma. – Cijeli život sam bucka i kada su mi ljudi govorili da će s godinama biti sve teže, nisam im vjerovala. Sada vidim da je to istina, mnogo je lakše bilo sa 17 ili 18 godina gubiti kilograme. Borim se i ne mislim odustati. Pretvrdoglava sam osoba da ne bih uspjela. Mislim da mi je ključan faktor naći balans između treninga, prehrane, poslovnih obaveza i društvenog života – zaključila je u jednom razgovoru s medijima Šarić.

 

VIDEO: Preminuo je frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
09:01 05.09.2024.

Drug uvoznik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije