''Definitivno najljepša''

Kći Zdravka Čolića javila se iz Hrvatske, pokazala je sjajnu figuru i lice bez trunke šminke

Foto: Instagram
1/11
18.07.2022.
u 21:00

Una je podijelila nekoliko fotografija na plaži, ali i s balkona sobe te je pokazala predivan pogled na more i Opatiju. Pratitelje je počastila i fotkama u kupaćim kostimima koji su naglasili njezinu vitku figuru i dekolte, a pokazala je i lice bez trunke šminke.

Kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), Una (19) redovito svoje pratitelje počasti fotografijama iz privatnog života, a sada je otkrila kako trenutno boravi u Hrvatskoj, točnije u Opatiji odakle je objavila nekoliko fotografija i pokazala kako uživa.

Una je podijelila nekoliko fotografija na plaži, ali i s balkona sobe te je pokazala predivan pogled na more i Opatiju. Pratitelje je počastila i fotkama u kupaćim kostimima koji su naglasili njezinu vitku figuru i dekolte, a pokazala je i lice bez trunke šminke.

-Baš kako mi se sviđa- napisala je Una uz posljednju fotografiju na kojoj je pozirala u plićaku u crnom badiću, a prirodno izdanje oduševilo je njezine brojne pratitelje koji su joj uputili komplimente.

''Ljepotica'', ''Predivno'', ''Odlično'', ''Jako lijepo'', ''Najljepša'', ''Ljepota'', ''Prelijepa i šarmantna'', ''Ugodan odmor'', ''Definitivno najljepša'', samo je dio komentara.

Inače, Una se na društvenim mrežama često pohvali putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a ove je godine upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.

- Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim - kazao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić,

Zdravko se nedavno u intervjuu za HRT osvrnuo na kćeri i otkrio što misli o njihovom korištenju društvenih mreža.

-Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerojatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne miješam.  Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja- kazao je glazbenik.

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Storm95.
Storm95.
22:52 18.07.2022.

Koji je to broj cipela nastao pri izduživanju i stanjivanju? 48?

DU
Deleted user
09:38 20.07.2022.

Sad će ona u Brela da vidi gdje su joj se upoznali mama i tata

Avatar Tombstone
Tombstone
00:59 19.07.2022.

Kako ti stranci tako lako dobivaju vize za ulazak u Hrvatsku odnosno EU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije