Strog suprug

Keith Urban zabranio Nicole Kidman da kupi kuću u Francuskoj

nicole
Pixsell
06.02.2013.
u 10:44

Glumica se u Francusku zaljubila sa 17 godina kada je ovu zemlju posjetila sa svojim bivšim dečkom, ali njen suprug ne dijeli oduševljenje Francuskom

Nicole Kidman sa 17 godina zaljubila se u Francusku kada ju je njen tadašnji dečko odveo u jedno romantično mjesto.

– Odsjeli smo u jednoj maloj kućici, pili smo francuska vina i jeli njihove slasne sireve, bilo je divno. Zato bih voljela kupiti kuću u Francuskoj, ali suprug mi ne dozvoljava – potužila se 45-godišnja glumica. Nicole je nedavno nekoliko tjedana boravila u Francuskoj zbog snimanja filma o Grace Kelly i sa sobom je povela i kćeri Sunday Rose (4) i Faith Margareth (2), ali suprug Keith nije išao s njima jer ne dijeli s Nicole oduševljenje Francuskom.

– Cure su imale svoje male sobe na setu i uživale su – rekla je Nicole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije