Nema kraja....

Kićina crna žena i pjevač Ilić opet su na sudu: Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš prestati?

Beograd: Novo suđenje između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović
Foto: M.M.
1/11
03.04.2023.
u 18:15

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić već godinama vode sudsku bitku u kojoj Mirjana želi dokazati kako je pjevač otac njezinog sina Devina. Sud je prošle godine presudio kako je Ilić Devinov otac, a sada je pjevač uzvratio tužbom kojom to želi osporiti

Prije nešto manje od godinu dana Mirjana Antonović mislila je kako je sudskom odlukom, koja je potvrdila da je glazbenik Miroslav Ilić otac njezinog sina Devina, završila njezina dugogodišnja borba u kojoj je pokušavala dokazati da je glazbenik otac njezinog sina.  Ali ovoj sudskoj sapunici nije kraj jer je Ilić podnio novu tužbu kojom želi osporiti odluku suda da je otac Devina Antonovića i tim povodom danas je održano i prvo ročište u Beogradu na kojem su se pojavili Ilić i Mirjana, koja je javnosti poznata i zbog toga što je upravo njoj Krunoslav Kićo Slabinac posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene". 

- Nećemo davati izjave, znate već priču, hvala što pitate - rekla je Aleksandra Kovačević, odvjetnica Miroslava Ilića.
Nakon što je ročište završilo Mirjanin odvjetnik je novinarima okupljenima ispred sudnice ispričao kakva je atmosfera vladala tijekom ročišta.  - Suđenje je proteklo standardno, kao i svako. Ne smijemo govoriti o detaljima jer suđenje je zatvoreno za javnost i ne mogu vam iznositi detalje sa suđenja  - rekao je odvjetnik Mirjane Antonović, a onda se i ona obratila novinarima. 

- Igramo se malo između jednog suda, drugog suda. U prolazu mi je rekao: "Što me gledaš, Antonovićka". Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš prestati. Ohladi malo - ispričala je Mirjana što joj je rekao Ilić, a prenosi Blic.  Mirjana koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi već godinama tvrdi kako je otac njezina sina popularni pjevač Miroslav Ilić.

Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina. Miroslav i Mirjana imali su aferu 1984. godine nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. U vrijeme kada je započeo romansu s Mirjanom pjevač je bio u braku sa suprugom Gordanom Ilić s kojom je i dalje u braku.

Kada je sud prošle godine presudio kako mu je Miroslav Ilić otac, Devin Antonović je izjavio: Ne osjećam nikakvu razliku nakon završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se ovaj proces. Miroslavu očito odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi odavno završila. Ovo mi je neshvatljivo.

VIDEO Dečki iz Leta 3 oduševili nastupom u Poljskoj: 'Vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi!'

 

Komentara 2

LI
liliZG
13:24 04.04.2023.

ostavite kiću da mirno sniva

VL
VladimirRL
22:31 03.04.2023.

Dobro, bre, zašto prenosite ovakve vesti? Ima li šta pametnije? Dođe čovek da se ovde odmori i onda šta: Da li je Miroslav napravio dete koje ne priznaje?. Zar nema nešto sa mora, nekog ostrva, šta god... Ako me ovo zanima čitaću Blic (šalim se naravno).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije