Razočaran pjevač

Kićo u pola koncerta otišao s pozornice, a ton-majstor na ćevape?

Krunoslav Kićo Slabinac
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
08.06.2014.
u 11:33

Koncert je na inicijativu učenika bjelovarske ekonomske škole i gimnazije organizirala tamošnja udruga dragovoljaca Domovinskog rata

Nastup Krunoslava Kiće Slabinca na humanitarnom koncertu u Bjelovaru za pomoć poplavljenim područjima nije trajao koliko je trebao.

– Žao mi je što nisam otpjevao ‘'Plavušu'’ i ‘'Zbog divne crne žene’, ali tehnički uvjeti bili su katastrofalni. Dali su mi tri mikrofona od kojih nijedan nije radio. Nakon šest ili sedam pjesama potražio sam ton-majstora da to nekako riješimo, ali njega nije bilo za tonskim pultom. Čuo sam da je otišao na ćevape – rekao je Slabinac koji je namjeravao otpjevati 15 pjesama, pišu 24 sata.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Foto: Damir Špehar/Pixsell

S pjevačem je otišao i dio publike. Koncert je na inicijativu učenika bjelovarske ekonomske škole i gimnazije organizirala tamošnja udruga dragovoljaca Domovinskog rata, a njihov predsjednik Stipe Šola rekao je da je Kićo pjevao koliko je trebao, a ne zna gdje je bio ton-majstor.

>>Humanitarni koncert za poplavljena područja, ponesite i čizme!

Komentara 20

DR
dragica949
14:42 08.06.2014.

Kićo je došao pjevati na koncertu u humanitarne svrhe.Onda je bar logistika trebala biti OK.

CI
cicera
14:06 08.06.2014.

Kićo je legendarni profesionalac koji zbog svoje jednostavnosti trpi uvijek neke svinjarije oko organizacije. Ima on glasčinu da pucaju stakla, i zasigurno se radi o principu. No nije bolje ni Škori, Šimi itd. Gotovo uvijek se povlače politički neumjesni komentari i obezvređuju klasni muzičati, sramotno za HR. Nekima je očigledno bolji turbo-folk. Užas

AJ
ajmo
21:40 08.06.2014.

Kićo Legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije