Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOZATAJNI PARTNER?

Klara iz 'Ljubav je na selu' objavila kakav je skupocjeni nakit dobila na poklon: Ljubav

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
02.06.2024.
u 15:00

Na Instagram storyju objavila je video u kojem je pokazala kako je dobila Cartierovu narukvicu te je pokazala prstenje na lijevoj ruci i napisala je: Ljubav

Gledatelji su Klaru Perko upoznali u showu "Gospodin Savršeni", a onda smo je gledali i kao kandidatkinju 16. sezone 'Ljubav je na selu'. Klara je bila na farmi Ante Munitića i zajedno su u showu išli i na romantično putovanje, ali njihova romansa nije opstala jer se Ante zaljubio u drugu. Iako je bila razočarana ovakvim razvojem događaja, Klara nije izgubila vjeru u ljubav što pokazuju i njezine nove objave na Instagramu gdje se pohvalila poklonima koje je nedavno dobila. 

Na Instagram storyju objavila je video u kojem je pokazala kako je dobila Cartierovu narukvicu te je pokazala prstenje na lijevoj ruci i napisala je: Ljubav. U drugom je storyju pokazala i veliki buket crvenih ruža koji je dobila. Klara, koja živi u Njemačkoj ispričala je početkom ove godine kako je u vezi s jednim bogatim njemačkim poduzetnikom i dodala je kako je tijekom sudjelovanja u ovom showu njihova veza bila na pauzi, ali sada su opet zajedno.

VEZANI ČLANCI

 

- Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš 'normalna'. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu - ispričala je Klara za Story. U nastavku je ispričala kako njihova veza nije jednostavna baš zbog činjenice što je njezin odabranik nasljednik jednog svjetskog brenda. Odgovorila je i na pitanje zašto im je veza bila na pauzi.  Imali smo pauzu jer sam ja od njega tražila neke stvari - ispričala je Klara.

Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kada se prijavila u show "Ljubav je na selu" priznala je da su joj kao gradskom djetetu poslovi na farmi nepoznanica, ali bila je spremna uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je tada. 

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije