Vatrena Ivana

Knoll pozirala na utrci konja, a onda isplivale neobrađene fotografije!

KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
30.01.2024.
u 17:30

Ivana Knoll nalazi se trenutno u SAD-u, a tamo se pojavila na prestižnoj utrci američkih punokrvnih konja što je objavila na svom Instagram profilu. Njeni pratitelji su svoje oduševljenje izrazili u komentarima.

Influencerica i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (31) pohvalila se dolaskom na elitni Pegasus World Cup Invitational Stakes, odnosno utrku američkih punokrvnih konja u Južnoj Floridi. 

Odjenula je za ovaj događaj ružičasti kompletić kojim je istaknula svoje duge noge, a njega je iskombinirala sa srebrnim štiklama i smeđom torbicom. Na svom Instagram profilu objavila je dvije objave - video u kojem pozira kameri i set fotografija s navedenog događaja. - Kakav nevjerojatan vikend, napisala je u posljednjoj objavi, a u komentarima mnogi nisu skrivali oduševljenje njezinom pojavom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Snimili su je i paparazzi te objavili njezine neobrađene fotografije, na što su mnogi komentirali kako izgleda drugačije nego u videu kojeg je objavila. Knoll često uveseli svoje pratitelje sjajnom figurom na svojem Instagramu, a onda paparazzi objave neobrađene fotografije i pokažu drugu stranu medalje. 

Nedavno je također bila na meti kritika da previše koristi alate za uređivanje fotografija kada je objavila fotografiju u rublju, odnosno u crnom grudnjaku i gaćicama visokog struka iste boje. Pratitelji su zatim ustanovili kako je odraz njezina tijela potpuno drugačiji od onog koji se oslikava na podu.

KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
1/52

Osim toga, početkom rujna prošle godine Knoll su uhvatili fotografi na poznatoj španjolskoj plaži dok se družila s američkim poduzetnikom Amirom Nejadom. Mnogi su tada primijetili kako njezina figura izgleda drugačije bez filtera i dodatnih uređivanja fotografija. 

Ivana Knoll na njenom Instagram profilu prati 3.1 milijun pratitelja, a postala je poznata po navijačkim odjevnim kombinacija i vatrenom navijanju za našu nogometnu reprezentaciju na svjetskim prvenstvima u Rusiji 2018. i Katru 2022. godine. Trenutno živi u SAD-u gdje radi kao DJ-ica, a krajem prošle godine osvojila je i nagradu za najboljeg DJ-a godine među slavnima. 

- Hvala Influencers Insideru na nagradi i svima koji su me podržali i onima koji nisu jer zbog onih koji nisu, danas sam ovdje gdje jesam, napisala je u objavi na kojoj nosi dugu bijelu haljinu s dubokim prorezom koji je otkrio i njen dekolte.

Video: Zdenka Kovačiček: Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje

Ključne riječi

Komentara 2

AP
apollo5
19:07 30.01.2024.

Bože dragi, na ulici u prolazu se nađe hrpa ljepših i zgodnijih žena....čemu ovo??? Jesu neki muški toliko jadni ?

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
18:05 30.01.2024.

Ne svirajte! Knoll-doll, i dalje si najbolja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije