Nives Celzijus

Kod muškarca me danas više zanima tko su mu bivše i koliko je izbirljiv

nives celzijus
Foto: PR FOTO
1/6
14.06.2016.
u 12:37

Voljela bih imati još jedno dijete iako mi to sad djeluje previše nerealno jer ne mogu zamisliti sebe kao sretno zaljubljenu ženu

Novo izdanje CMC festivala, novi hit, uvijek nova Nives Celzijus. U Vodicama se prošli vikend predstavila pjesmom “Mamurluk”, a kako se pripremala, otkrila nam je neposredno prije polaska put juga i odgovore začinila s nekoliko pikanterija jer – kako bi to bilo da uz Nives ne ide provokacija...

Kako ste vi kliknuli s “Mamurlukom”?

Da bih se uopće odlučila za pjesmu, mora se dogoditi klik, neko prepoznavanje u pjesmi. A kod ove, to je posebno vidljivo u djelu: Ne pitaj me da li može, jer kod mene nikad ne može, i često mi se događa da nalijećem na muškarce dosadne k'o mamurluk.

Kada ste zadnji put doista osjetili mamurluk poslije burnog izlaska?

Ja nisam tip osobe koja voli izlaziti. Za mene je idealan izlazak odlazak na večericu i čašu vina. Nemam problema s mamurlukom, pijem malo, ali kvalitetno.

Na vodičku pozornicu ste već dojahali na magarcu, zapalili je pirotehnikom, planirali na nju sletjeti balonom... Otkrijte nam samo djelić ovogodišnjeg iznenađenja?

Neka to još bar kratko bude tajna jer u suprotnom neće biti iznenađenje.

Svake godine Vodice su vrijeme i za otvaranje sezone skidanja u kupaći kostim. Jeste li spremni?

Pokušavam bar tri puta tjedno trenirati iako sam posljednjih mjeseci hedonistički uživala u hrani i slasticama, što znači da još nisam u najidealnijoj fazi za skidanje u badić. No ja sam ionako uvijek voljela malo punašnije žene. Recimo, Kelly Brook mi je fizički jedna od idealnijih žena.

Možda vam na festivalu za oko zapne i neki zgodni Vodičanin?

Nikad nisam bila s tipičnim Dalmatincem. Iako, moj bivši suprug je po ocu Dalmatinac, ali u njegovu slučaju prevladali su majčini geni. Možda su Dalmatinci ipak malo pretemperamentni za moj ukus, iako – nikad se ne zna.

Kako stojite na ljubavnom planu?

Sretna sam i uživam u ljubavi sama sa sobom.

Na naslovnici njemačkog Bilda nedavno ste osvanuli na fotografiji s njemačkim nogometašem Christophom Metzelderom. Kakva je doista narav tog odnosa?

Metzi i ja smo prijatelji godinama. Znam da je ljudima teško povjerovati u muško-ženska prijateljstva, pogotovo kad su neka javna lica i sportaši u pitanju. Žalosno je da su stavovi ljudi da, ako je muškarac poznat i uspješan, odmah mora postojati nešto više od prijateljstva. Mene ne impresioniraju ni imena ni status. Predugo sam u tom svijetu, a i odolijevala sam i puno većim zvijezdama od Metzija. Svojedobno sam pisala sportsku kolumnu u Bildu koja ne samo da je bila najčitanija u sportskoj rubrici nego ju je obožavala cijela Bundesliga. Naravno da sam preko te kolumne stekla ta mnoga “zvjezdana” prijateljstva.

Biste li ponovili povijest i uplovili u ozbiljan odnos s još jednim nogometašem?

Trenutačno ne razmišljam ni o ozbiljnim ni o neozbiljnim odnosima, ali jednom kad se odvažim ponovno nekom muškarcu pružiti šansu, neću imati problem s tim ako je nogometaš. Zašto postoje predrasude kad su nogometaši u pitanju? Zaista je “grozno” pokraj sebe imati mladog, zgodnog, zabavnog, uspješnog, ambicioznog, talentiranog i borbenog muškarca, sa zdravim životnim navikama, muškarca koji je žrtvovao mladost kako bi omogućio bolji život svojim bližnjima.

Provjeravate li još uvijek što je muškarac koji vam se sviđa u horoskopu?

Ne. Više me, primjerice, zanima tko su mu bivše i koliko je izbirljiv kada su žene u pitanju. Ne volim lake muškarce.

Od koga ste naslijedili tu karizmu koja privlači ljude?

Svi u familiji posjedujemo taj faktor X i uvijek smo privlačili pozornost. Da smo rođeni u Americi, mislim da bi Kardashiani imali opaku konkurenciju.

A potrebu za provokacijom?

Ona je samo moj odgovor na licemjerje.

Čime još niste provocirali, a mislite da biste uskoro mogli jer vam je to zabavno?

Još mi preostaje da se bacim u političke vode i da pokažem da i to mogu.

Poslije razvoda braka vi i Dino Drpić ostali ste prijatelji. Požalite li mu se kada imate problema?

Nastojim ga poštedjeti svojih problema. Volim ih rješavati sama. No, naravno da bi on uvijek bio prvi izbor kada bi mi zatrebala pomoć.

Kako ste djeci objasnili vaš razvod?

Nismo ništa posebno objašnjavali, niti oni primjećuju posebnu razliku u našem odnosu. Njima je važno da se mi volimo i poštujemo, da provodimo vrijeme skupa i oni su sretni. A možda i puno sretniji jer više nema svađa i lošeg raspoloženja.

Majka ste dvoje školaraca. Kakav uspjeh su postigli?

Pred kraj su se oboje ulijenili, no Leone je tip koji aktivno sluša na satu i to mu je sasvim dovoljno za dobar uspjeh. S Taishom treba dosta raditi jer je lijena i nije koncentrirana ako je nešto ne zanima. Proći će s pet, ali sam ljutita na njih jer očekujem više odgovornosti i marljivosti.

Vidite li se jednog dana u naručju s još jednom bebom?

Voljela bih imati još jedno dijete iako mi to sad djeluje previše nerealno jer ne mogu zamisliti sebe kao sretno zaljubljenu ženu. Zamislivo mi je dijete, ali teško mogu zamisliti oca djeteta. Taisha često zna reći da bi voljela seku ili nekog dobrog brata, a Leone nije posebno zainteresiran za proširenje obitelji.

Smatrate li se hrabrom ženom?

Ja sebe smatram kukavicom, a onda pak usporedim neka svoja djelovanja s tuđima i tek tada shvatim da sam hrabra, a da toga nisam ni svjesna.

Pišete li nešto novo?

Svoju kreativnost trenutačno koristim u stvaranju albuma. Autorica sam nekih pjesama koje će se naći na njemu. Voljela bih imati što više autorskih pjesama jer samu sebe najbolje poznajem.

Po čemu biste voljeli da vas jednog dana pamte?

Kao osobu koja nije dopustila da je bilo tko uvjeri da nije dovoljno dobra i da postoji nemoguće.•     

>> Najbolji festival u regiji oduševio posjetitelje!

>> Nives Celzijus na nastup stigla u košari vatrogasnog vozila!

Komentara 6

RI
rikavac
13:36 14.06.2016.

sreca pa ja nisam izbirljiv i mene ne interesuje ko je sve kroz tebe prosao.

Avatar comparator
comparator
13:33 14.06.2016.

Nives dušo jako sam izbirljiv i ulaziš u uži izbor !

DU
Deleted user
18:51 14.06.2016.

...kelly brook je stvarno komad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije