Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo prijateljstvo

Kolinda Grabar-Kitarović zabavljala se na rođendanu poduzetnice: Fotkama oduševile pratitelje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
22.12.2023.
u 10:13

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović zabavljala se na rođendanskoj proslavi svoje prijateljice Snježane Schillinger.

Nakon dodjele nagrada najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je oduševila javnost i medije svojom elegantnom plavom modnom kombinacijom, zabavljala se na rođendanskoj proslavi dizajnerice Snježane Schillinger. Poduzetnica i dizajnerica u jednom zagrebačkom restoranu okupila je najbliže prijatelje, a proslavila je svoj 53. rođendan. S prijateljicom Kolindom pozirala je za društvenu mrežu Instagram, a osim nje, sve najljepše želje došli su joj poželjeti i Neven Ciganović, Antea Kodžoman, Nela Kocsis, Nika Bijelić i mnogi drugi. 

– Što sam zaželjela?! Da smo svi ovako veseli, zdravi, sretni, sljedeće godine! – napisala je Snježana u opis ispod niza fotografija, a na jednoj od njih pozira s bivšom predsjednicom i sinom Dinom. Schillinger je podijelila nekoliko videozapisa i fotografija s rođendana, a sudeći po njima, ona i njezini gosti odlično su se zabavili uz glazbu do sitnih sati. Nazdravljali su, pjevali i plesali, a Snješka, kako je od milja zovu prijatelji, puhala je i svjećice na torti te je sve to pokazala na spomenutoj društvenoj mreži.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, poduzetnica i dizajnerica Snježana Schillinger, bivša Mehun, 2021. godine udala se za Franza Schillingera s kojim uživa u luksuznim putovanjima i proslavama. Snježana ima sina Dinu koji je prošle godine zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Tiju Milovac.

Naša bivša predsjednica Kolinda definitivno je zasjala na rođendanu u svojoj modnoj kombinaciji. Nedavno ju je čitatelj Večernjeg lista uhvatio kako usred prosinca šeće centrom Zagreba u japankama.

– Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama – kroz smijeh nam je rekla simpatična Kolinda koju je čitatelj fotografirao 15. prosinca kada je napuštala zgradu u Radničkoj ulici u Zagrebu.

 

VIDEO: Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

Komentara 6

DU
Deleted user
11:03 22.12.2023.

Gdje je prst, predsjednice?

MA
Makbe
16:31 22.12.2023.

Uz Tuđmana naša najbolja predsjednica ikad. Pametna, lijepa, sposobna, više omiljena u svijetu nego kod nas, što je i normalno, jer puno ljudi koji žive u Hrvatskoj ne voli ništa hrvatsko, a ne podnose ni žene koje su postigle uspjeh u životu.

AM
Axis Mundi
15:42 22.12.2023.

O, Bože...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije