Emotivan

Kome to piše Rogoznica? 'Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo'

Foto: Instagram
1/7
30.06.2020.
u 21:00

Glazbeniku se javio i jedan obožavatelj i rekao kako se on ne bi mogao nositi s onim kroz što sada prolazi Boris.

Glazbi i nastupima posvetio se Boris Rogoznica nakon razvoda od glumice i voditeljice Doris Pinčić s kojom ima dvoje djece. Njegova gitara vjeran mu je suputnik, a nakon svih napisa o njegovom razvodu i nakon službene potvrde da više nisu u braku ali će zajedno skrbiti o djeci, Boris je napisao ove emotivne riječi na svom Instagramu.

- Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo... A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo.. Ne znaju što smo sve prošli.. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja.. Doznali smo ono najbitnije. "J..e se mački što miševi o njoj misle" Nek' nas pokušaju uhvatiti za rep, ako mogu - piše Rogoznica.

1/8

Osim toga objavio je i poruku koju je dobio do jednog obožavatelja koji kaže kako se ne bi mogao nositi s onim s čim se Boris nosi. Na to mu je Rogoznica odgovorio: - Zato ti Bog nije dao da nosiš taj križ a meni je jer ga mogu nositi.

Glazbenik i voditeljica bili su sedam godina u braku,a u svom prvom intervju nakon razvoda Boris je rekao: - Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri.

Pogledajte koji parovi su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije