Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATALNA ŽENA

Nakon drastične promjene boje kose, Ani Begić Tahiri ne prestaju stizati komentari

Foto: Nova TV
1/5
03.02.2021.
u 07:30

Iako je najvjerojatnije riječ o perici, Ana je za izgled dobila brojne komplimente pratitelja.

Glumica Ana Begić Tahiri na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ima dugu crnu kosu sa šiškama. Iako je najvjerojatnije riječ o perici, Ana je za izgled dobila brojne komplimente pratitelja. 

Wow! Predivni ste”, “Fatalna žena”, “Predivna crnka”, “Predobro ti stoji crna”, “Kako si zgodna”, samo su neki od komentara. 

Prvakinja drame u HNK lani se nakon pet godina pauze vratila na televiziju u seriji "Dar Mar" koju gledamo na Novoj TV. Ana u toj seriji igra Janu Dobrilu. 

Foto: Instagram screenshot

Ovo je definitivno lik s kakvim se još nisam susrela i velik mi je izazov. Jako sam navijala da tu ulogu dobijem jer nisam bila castana za nju, a nekako mi se od početka svidjela, zanimljiva je jako. Ova serija nema nekih pravih negativaca, ali ako se bi netko mogao približiti tome, onda bi to bila Jana Dobrila.

Jedna ambiciozna, vesela, malo uskog znanja ali jako siguran u sebe i zadovoljna sobom i naravno s nikim drugim. Dovoljna je sama sebi. Veliko veselje mi je glumiti tu Janu. Baš mi je gušt doći na snimanje…, kazala je Ana, koja je paraleno s ovom serijom snimala i "Dnevnik velikog Perice". 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZB
zbisko
09:37 03.02.2021.

Uvijek izvrsna glumica

LI
liliZG
09:55 04.02.2021.

nakon drastične promjene perike, zabrinula narod

Avatar mikioni
mikioni
09:32 03.02.2021.

Moj cijeli zivot bi dozivio katastrofu da nisam procitao ovu kardinalno vaznu vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije