nisu štedjeli riječi

Konstrakta na udaru kritika zbog fotografije, mnogi joj zbog ovoga predviđaju debakl: 'Maknite to odmah'

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/11
25.04.2022.
u 12:40

Iako je i ona sama u više navrata izjavila kako se nema namjeru baviti političkim pitanjima mnogi su ovu čestitku shvatili upravo kao političku provokaciju zbog koje joj neki stručnjaci već sad prognoziraju loš plasman na Euroviziji iako je slovila za jednog od favorita.

Od pobjede na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije Konstrakta izaziva pozornost ne samo u Srbiji već i diljem regije i Europe. Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Euroviziji u Torinu ovog puta u fokus javnosti dospjela je zbog fotografija kojima je svojim pratiteljima čestitala pravoslavni Uskrs, no jedan detalj mnogima se nije svidio. Naime, umjetnica pravog imena Ana Đurić fotografirala se uskršnje dekoracije postavila je na stol u obliku slova Z, a upravo su to neki shvatili kao provokaciju jer je slovo Z postalo nepoželjno diljem Europe od početka rata u Ukrajini jer su tim slovom označena ruska vozila u Ukrajini pa je to mnoge dovelo do zaključka da Konstrakta podržava rusku agresiju. 

 

Iako je i ona sama u više navrata izjavila kako se nema namjeru baviti političkim pitanjima mnogi su ovu čestitku shvatili upravo kao političku provokaciju zbog koje joj neki stručnjaci već sad prognoziraju loš plasman na Euroviziji iako je slovila za jednog od favorita. 

- Tko je stavio stolčiće u obliku slova Z u jeku ruske invazije na Ukrajinu? Njeni ili vaši politički stavovi su jedno, ovdje predstavljate cijelu Srbiju. Maknite ove fotografije sa službenog profila, pa čak i ako se ovo sve dogodilo slučajno - poručio je jedan ogorčeni korisnik Twittera. -  Konstrakta podržava Rusiju u ratu u Ukrajini. Čestita Uskrs za stolom u obliku slova Z 😅 - dodala je jedna od korisnica. 

 

 

VIDEO Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Ključne riječi

Komentara 7

CA
CABA
20:43 25.04.2022.

Z kao: Zoro, Zelenski, Zagreb, Zagorje, Zadar, Zoran, Zero, ... BOLESNO

SP
Sparks18
13:37 25.04.2022.

Sada ima umalo sve uvjete za gostovanje kod Stankovica, samo treba lagano popljuvati Hrvatsku i eto je.

TR
Trnjan
13:48 25.04.2022.

Srpska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije