GALA VEČER U WESTINU

Košarkaš Dario Šarić u rijetkom izlasku s partnericom Karlom s kojom ima sina

Zagreb: Gala večera povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
05.09.2024.
u 10:05

Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s Karlom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavljuje na društvenim događanjima

U Hotelu Westin sinoć je održana gala večer Memorijalne utakmice u čast Dražena Petrovića. Tim povodom u Westinu su se okupila poznata imena iz javnog života kako bi sudjelovali u večeri koja je bila uvertira u dvodnevno sportsko druženje kojim će se obilježiti 60 godina od rođenja košarkaškog virtuoza. Večeri u čast legendarnom Draženu prisustvovali su brojni košarkaši, među kojima je bio i Dario Šarić. Igrač NBA kluba Denver Nuggets okupljenim fotoreporterima pozirao je u društvu partnerice Karle Pušeljić.

Bilo je ovo jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja ovog para u javnosti. Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s Karlom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavio na društvenim događanjima. Zajedno su 12 godina, a prije dvije godine u listopadu dobili su sina. 

Par se navodno upoznao 2012. godine u Vodicama gdje je ekonomistica Karla bila na ljetovanju i ljubavna iskrica je brzo planula između njih dvoje. Košarkaš je priznao da su ga na njoj privukli izgled, komunikativnost, inteligencija i damsko ponašanje, a u vezi se odlično slažu i velika su si podrška. Četiri godine kasnije započeli su zajednički život u u Philadelphiji, a mediji su pisali kako je 2017. godine nastupila kriza u vezi zbog čega je par nakratko i prekinuo i Karla se tada iz Amerike vratila u rodni Zagreb.

Ljubav je bila jača i izgladili su sve i kruna njihove ljubavi bio je sin. Dario na svojim društvenim mrežama ne objavljuje često obiteljske i privatne fotografije. Zadnja fotografija koju je stavio na Instagram bila je iz prosinca 2021. godine kada su on i Karla pozirali pokraj božićnog drvca, a sada Dario i Karla imaju zaključane profile na društvenim mrežama. 

GALERIJA Evo tko je sve bio na gala večeri u čast Dražena Petrovića u Westinu

Zagreb: Gala večera povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića
1/15

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:35 05.09.2024.

Zanimljivo je kako baš svi sportaši imaju izuzetno zgodne žene/cure. Bez obzira na to kako oni izgledaju. Kod ljudi koji nisu izuzetno uspješni, milim na financije, to mora biti otprilike podjednako, dakle žena i muškarac u istom rangu. Baš zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije