Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online humor

Kotiga nasmijao pratitelje fotkom: Tri majmuna, Gibraltar, jesen 2023....

Foto: Instagram screenshot
1/19
30.10.2023.
u 18:30

Istarski kvizaš rado putuje, a fotografije s putovanja često dijeli i na Instagramu

Lovac iz kviza "Potjera", Dean Kotiga (35), jedan je od onih koji vole zarađen novac potrošiti na putovanja, učenje novih stvari i proširivanje vidika. A fotografije nerijetko dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Posljednjom objavom nasmijao je mnoge jer je uz selfie, u čijoj su pozadini dva majmuna, napisao:

"Tri majmuna, Gibraltar, jesen 2023.... Nisam stigao reći u svojem edukativno-informativnom Instagram storiju ali navodna je supersticija da će kad majmuni nestanu s Gibraltara, Gibraltar prestati biti britanski teritorij pa je jedna legendarna marketinška agencija iz Leedsa angažirala mene kako se to ne bi desilo i kako bi bilo dovoljno majmuna na Gibraltaru."Fotka je provučena kroz legendarni filter Oslo jer se nas trojica planiramo preseliti u legendarnu Norvešku zbog hyggea., napisao je Kotiga.


Dakako, komentari ispod objave su bili više nego pozitivni. Popularni kvizaš nedavno je bio gotovo na svim portalima zbog situacije koja se dogodila u "Potjeri". Naime, pred Kotigu je došao natjecatelj Goran iz Splita, a tijekom odgovaranja na pitanja lovac je primijetio kako je bilo nekoliko uzastopnih pitanja iz Goranova kraja, onog splitskog.

Neka od pitanja na koja su morali odgovoriti i lovac i natjecatelj bila su o najvećem nosaču aviona koji je ljetos bio ispred splitske luke i mjestu Sumpetru.
Dean se na tu temu želio našaliti pa je prokomentirao i rekao režiji da mu ''slože pitanja po njegovu guštu''.

– Doći će jedno pitanje koje nije iz Splita, ja vam kažem – rekao je, a Goran se nasmijao.

VEZANI ČLANCI

– Režijo, dva pitanja iz Motovuna. Pritoci rijeke Mirne, vrste tartufa, tipovi Malvazije. Molim vas lijepo – dodao je Kotiga koji potječe iz Istre.
No, natjecatelj nije shvatio šalu te je vrlo ozbiljno rekao:

– Zadržimo se na Hrvatskoj.

Ova izjava voditelja Joška Lokasa poprilično je iznenadila.

– Ho, ho, opa – rekao je voditelj kroz smijeh i dodao da je ovo bolje ne čačkati.

Dean se naglo uozbiljio, ali nije komentirao.

Epizoda je očito bila dokaz kako svi imaju različit smisao za humor, komentari su koji su se mogli čuti nakon emisije.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije