Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO NAJBOLJI

Kotiga objavio statistiku lovaca u Superpotjeri: 'Svima vam želim jednog Vukorepu'

Zagreb: Lovac iz kviza "Potjera" Dean Kotiga
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/8
21.12.2023.
u 22:00

- Eh Deki, ne možeš skupiti ni 100 točnih odgovora u 12 epizoda, našalio se Vukorepa na kraju poruke u kojoj se vidi kako je Kotiga u 12 emisija imao čak 97 točnih i samo 5 netočnih odgovora

Sinoć je emitirana posljednja ovogodišnja epizoda HRT-ovog kviza "Superpotjera", a lovac Dean Kotiga je na X-u objavio zanimljivu statistiku, koju je u njihovoj zajedničkoj grupi pokazao njegov kolega Mladen Vukorepa. 

- Svima vam želim da u životu imate svog Mladena Vukorepu koji će brojati sve točne i netočne odgovore svih lovaca sa "Superpotjere" i onda uvijek u grupu izvijestiti o statistici i to popratiti karakterističnom pošalicom, napisao je Kotiga i objavio statistiku u kojoj se vidi da je on imao daleko najviše točnih odgovora u 12 emisija aktualne sezone. Dean je tako imao čak 97 točnih i 5 netočnih odgovora. Krešo je imao 71 točan i 10 netočnih, Sven 42 točna i 2 netočna, Mladen 38 točnih i 5 netočnih, a Morana 28 točnih i 1 netočan. 

 

- Eh Deki, ne možeš skupiti ni 100 točnih odgovora u 12 epizoda, našalio se Vukorepa na kraju poruke. 

Podsjetimo, u zadnjoj epizodi kviza najbolji rezultat u večerašnjoj Superpotjeri ostvario je 24-godišnji Filip Seferi iz  Zagreba koji je igrao protiv četvero lovaca i uspio ih je pobijediti i kući otići s osvojenim iznosom od devet tisuća eura. Filip nije znao odgovor na pitanje kongres koje države zasjeda u Valparaisu. Odgovorio je Kuba, a točan odgovor je Čile. Nije znao da je sastav Guns N' Roses nadahnuo dječju slikovnicu Sweet Child O'Mine te moderatori koje društvene mreže su otišli u bojkot u lipnju 2023.

VEZANI ČLANCI: 

 

Bilo mu je nepoznato i koji je organel elektrana stanice, a postao je internetski mem. Odgovorio je jezgra, a radi se o mitohondriju. Lovca Deana Kotigu je jako uzrujalo kada njegov kolega Krešimir Sučević Međeral nije znao da je Euklid Grk poznat kao otac geometrije. Filip je doslovno sa sekundom prednosti pobijedio lovce. Domagoj Smojver iz Sesveta u prvom je krugu osvojio 1.000 eura. Odlučio se na igru protiv četvero lovaca za 6.000 eura. Oni su na svom satu zatražili 42 sekunde. Nije ih uspio nadigrati i kući je otišao praznih ruku. 

Maja Lipovac iz Našica bila je sljedeća natjecateljica i rekla je kako se amaterski bavi pisanjem, te joj je želja bila osvojeni iznos uložiti u objavljivanje svog kriminalističkog romana. Međutim, nije ni stigla igrati protiv lovaca jer je pogriješila već na prvom pitanju. To je pitanje glasilo: "Bilo je to prvog lipnja", rečenica je kojeg književnog djela? Ponuđeni su joj odgovori: Vlak u snijegu, Družba Pere Kvržice i Snježna kraljica. Maja je kao točan odgovor ponudila Vlak u snijegu, što je bilo netočno, a traženi točan odgovor je bio Družba Pere Kvržice.

Ivan Sarjanović iz Zagreba učitelj je geografije u prvom je krugu točno odgovorio samo na jedno pitanje i osvojio 500 eura. Odlučio se na borbu protiv četvero lovaca koji su za ponudu od 4.500 eura zatražili 44 sekunde. Lovci su ga nadigrali za 14 sekundi. Dijana Dijanek iz Siska u prvom je krugu osvojila 1.500 eura, a u brzopoteznoj igri odlučila se suprotstaviti timu od četvero lovaca za iznos od 9.000 eura. Pobijedili su je sa 15 sekundi prednosti.

VIDEO: Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:42 22.12.2023.

Oni znaju odgovor već na pola pitanja. I stoga sam sumnjičav .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije