Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale u četvrtak

Kraj "Ruže": Zbog predanosti seriji glumci prekidali ljubavne veze

ruža
RTL Televizija
19.05.2013.
u 09:00

Mnogi će ga pamtiti upravo po senzacionalnoj Nives Ivanković čija je Seke uz legendarne izjave izmislila i nove riječi prihvaćene u svakodnevnom govoru gledatelja, poput “meže”, “boga’t draga”, “guglite” i drugih.

Nakon dvije sezone i 364 nastavka u četvrtak gledamo posljednju epizodu RTL-ove sapunice “Ruža vjetrova”. U tjednu koji je pred nama rasplest će se svi dramatični zapleti koji su gledatelje držali prikovane uz ekrane i “Ružu vjetrova” učinili jednom od najgledanijih domaćih serija.

Ljubomora i napokon sreća

Djelić radnje posljednje četiri epizode teče ovako: nakon što su se izvukli iz smrtne opasnosti, Šimun i Marija napokon su sami u njegovoj bolničkoj sobi, emotivni su i nerazdvojni, no idilu pokvari spoznaja da se Marija emotivno vezala za Gorana i da se brine za njega te se u Šimunu budi ljubomora. Hoće li i njihov novi početak biti obilježen katastrofom? Za to vrijeme Stipe vodi svoju bitku s Mrčelom. Hoće li se i kako riješiti opakog Ranka, tko će se razvesti, a tko vjenčati te hoće li Seke Odak napokon pronaći svoju sreću, sve ćemo doznati tijekom finalnog tjedna serijala. Mnogi će ga pamtiti upravo po senzacionalnoj Nives Ivanković čija je Seke uz legendarne izjave poput “Rastopit ću te ki šumeću tabletu” i “Lipa si ki slika, zato te triba obisit”, izmislila i nove riječi prihvaćene u svakodnevnom govoru gledatelja, poput “meže”, “boga’t draga”, “guglite” i drugih. Zbog popularnosti likova RTL Televizija nedavno je najavljivala spin-off o obitelji Odak, no projekt je otkazan prije samog početka snimanja, a razlozi odustajanja nikada nisu bili razjašnjeni. Među 130 glumaca, od čega 14 glavnih, koliko ih je prošlo kroz “Ružu”, bila su dva bračna para, Marija Omaljev i Miraj Grbić te Branka Pujić i Dragan Jovanović. Dok Miraj i Marija u seriji nisu bili u ljubavnom odnosu, Dragan i Branka utjelovili su ljubavnike.

Zbog predanosti serijalu, glumci su bili spremni i na prekid ljubavnih veza. Petra Cicvarić zbog preseljenja u Split i udaljenosti ostavila je dugogodišnjega dečka Igora Abramovića.

Četiri ljubavi skončale

Šuškalo se da je započela romansu s kolegom Tomislavom Čubelićem, ali glumac je to demantirao. Čubelić je pak nedugo prije početka snimanja prekinuo s djevojkom i otad uživa u statusu samca. Dolores Lambaša je tijekom snimanja prekinula s Josipom Radeljakom i novu ljubav, navodno, pronašla u redatelju Goranu Rukavini. Matka Knešaureka koji je u prvoj sezoni igrao Marka Odaka novostečena slava “koštala” je zaruka sa studenticom Anom Kolar koju je ostavio zbog druge Ane, sestre plivača Duje Draganje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije