svečana večera

Kraljica Elizabeta II. prije vjenčanja okupila kraljevske obitelji

švedska princeza vicoria sa surugom
Foto: pixsell
1/7
29.04.2011.
u 08:58

Kraljica Elizabeta II. okupila je kraljevske obitelji na večeri u londonskom hotelu Mandarin Oriental prije Williamova i Kateina vjenčanja

Komentara 9

OB
-obrisani-
11:15 29.04.2011.

Ovakva elita bi mozda i nama dobro dosla,...a ne tamo neki nasi Kerumi, Rajici,....Radeljaci,....i Bandici.

OB
-obrisani-
12:27 29.04.2011.

Chicago! A po čemu su oni to elita? To s tim kraljevskim obiteljima ti je gore nego u Grčkoj. U Grčkoj je kćerka pod određenim uvjetima mogla naslijediti penziju svojih roditelja.A ova je bagra još gora jer izvlače korist izz toga što je prije 1000 godina neki njihov predak bio zaslužna osoba...Oni na osnovi toga ubiru državni novac. Od te bagre gorih nema.

VA
vaha30
05:42 30.04.2011.

,.############################################# Najsigurniji parovi, odlična forma, posjetite nas http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ #############################################

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije