sretno vrijeme

Kramarić pozirao s lijepom suprugom i sinčićem, a pratitelji komentiraju: 'Žao mi je, ali na mamu je'

Foto: Instagram
1/11
25.06.2023.
u 13:28

Par se upoznao u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić 19. je lipnja proslavio 32. godine, a sada je pokazao da je slavlje nastavio uživanjem sa suprugom i sinčićem Viktorom na plaži. 

"Sretno vrijeme", napisao je Kramarić pored fotografije koja je oduševila pratitelje. 

Foto: instagram

"Uživajte u svakom trenutku", "Kako lijepo dijete. Bog vam dao zdravlje", "Prekrasna obitelj", "Divni ste", "Mamin sin, žao mi je, Krama", pisali su mu pratitelji pod fotografijom, a objavu je lajkalo više od 20 tisuća ljudi. 

Krama je ove godine za poklon dobio drugu srebrnu medalju vatrenih na svjetskim natjecanjima koju su u dramatičnom finalu Lige nacija protiv Španjolske, hrvatski reprezentativci izborili nakon izvođenja jedanaesteraca 18. lipnja. U finalnoj utakmici odigrao je 90 minuta nakon čega ga je na terenu zamijenio Lovro Majer.

VEZANI ČLANCI

Andrej i Mia u bračnu luku su uplovili u ožujku 2021. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu te zajedno imaju sinčića Viktora. A onda su i 15. svibnja prošle godine vjenčanje održali i u Crkvi, a isti su dan kao dvostruko slavlje krstili i svog sina. Za crkveno vjenčanje Mia je odabrala bijelo, elegantno odijelo srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa kojeg obožavaju sve poznate dame u regiji.

Par se upoznao u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu. Nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u bajkoviti Heidelberg, gdje su pronašli zajednički dom. 

Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima, ali ipak je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju odabranicu.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima.

Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove supruge Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Inkvi
15:29 25.06.2023.

Ćurković. Jel Duvanjka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije