Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top model

Kristina Petričević: “Nikad ne pijem alkohol, a turisti su tražili dečke”

'Kristina_nnn_sce_011110'
''
01.11.2010.
u 19:09

Kristina Petričević nezadovoljna je emisijom jer je, tvrdi, pogrešno predstavljena. Sretna je što se nakon ispadanja iz showa vratila na fakultet.

– Nisam se trudila, nisam bila spremna za mršavljenje i druge promjene pa sam ispala – iskreno će Kristina Petričević, djevojka koja je preksinoć napustila “Hrvatski top model”. U arhivi showa ostat će zapamćena po “nevolji u bazenu”. Nakon avanture gdje je za dlaku ostala spetljana u mreži vlastite haljine, u život je krenula veselija pa je ispadanje iz “Modela” nije zaboljelo. – Sretna sam što sam se vratila na fakultet i mogu raditi sve što volim – kazala je Kristina. Euforija koju je osjetila na povratku doma potaknula ju je da se vrati starim strastima.

– Ponovo slikam, to mi je velika ljubav – rekla je Kristina koja se nakon zadnje emisije HTM-a razočarala u “bivšu” prijateljicu iz showa. – Anđela je cijelo vrijeme znala gdje sam i s kime sam. No, glumila je iznenađenje, podigla uzbunu u hotelu i produkciji i od mene napravila crnu ovcu – oštro će Kristina pa dodaje: – Tko je to gledao mislio je da sam bila pijana i da sam se ljubakala s dečkima iz Austrije. A ljudi ne znaju da nikad ne pijem alkohol i da su turisti bili homoseksualci.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
22:26 01.11.2010.

taj izbor za neki top model je nakarda i teška bolest proizašla iz umova bolesnih homoseksualaca oba spola..čestitam curama koje su pobjegle od tih nakaza i bolesnih \"umova\" koji trebaju stručnu pomoć

TI
tintilinic100
23:05 01.11.2010.

E moja Kristina, ti si pravo nevinašce:)) Nisi ti išla turistima na brod.. ja sam išao.. :)) I nebi se ti s njima družila.. ti sigurno čekaš mene:))))???:)))

JA
JacaThacher
19:34 01.11.2010.

neda se nikom ni komentirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije