na Općinskom kaznenom sudu

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' majka je bivše pjevačice ET-a s kojom se našla na optuženičkoj klupi

Zagreb: Marko Grubnić svjedočio na suđenju Boytronica protiv bivše pjevačice Sare Elene Menkovske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
16.09.2023.
u 17:00

Ksenija Menkovska trenutno se bori za naklonost farmera Mije, a ranije je u medijima bila zbog privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk, poznatiji kao Boytronic iz grupe ET, njegova supruga i njihova tvrtka podigli zbog klevete protiv nje i njezine kćeri, pjevačice Sare Elene Menkovske

U novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' svoju srodnu dušu odlučila je pronaći i Ksenija Menkovska koja se bori za srce farmera Mije. No, Ksenija je javnosti poznata i od ranije, ali ne po sudjelovanju u showovima. Naime, Menkovska je majka bivše pjevačice ET-a, Sare Elene Menkovske s kojom je snimljena 2018. godine na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu povodom privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk, poznatiji kao Boytronic iz grupe ET, njegova supruga i njihova tvrtka zbog klevete podigli protiv Sare i Ksenije. 

Sve je kulminiralo još 2016. godine grupa ET nakon samo četiri mjeseca i jednog singla “Ako možeš, oprosti” ostala je bez pjevačice Sare-Elene Menkovske.Kako je na svom Facebook-profilu tada objavila Sara-Elena, ona je prije osnivaču grupe Adonisu Ćulibrku Boytronicu poslala preporučeno pismo u kojem daje otkaz jer nije imala od čega živjeti.

19.09.2018.., Zagreb - Na Opcinskom kaznenom sudu u Zagrebu kod suca Zorislava Kaleba nastavljeno je sudjenje povodom privatne tuzbe koju su Adonis Culibrk, Boytronic iz grupe ET, njegova supruga i njihova tvrtka zbog klevete podigli protiv bivse pjevacice Sare Elene Menkovske i njezine majke. Danas je na sudu svjedocio Modni macak Marko Grubnic. rrPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jedan od razloga, navodi Sara-Elena, bio je i mobing, neprofesionalan odnos te navodna isplata honorara na crno. Tvrdila je i da su je Boytronic i njegova supruga Katarina Kolar zlostavljali, maltretirali i ismijavali. Boytronic se potom oglasio priopćenjem na Facebooku u kojem je rekao da je u Saru-Elenu uloženo 100 tisuća kuna te da su bili angažirani najbolji ljudi u svom poslu da rade s njom i pripremaju je za karijeru.

VEZANI ČLANCI: 

– Je li mobing naučiti nekoga da se dvostruko starijima od sebe obraća s “vi”, da producentu ne pokazuje srednji prst, da mi ne kaže “ne seri”, da šminkerici koja je pudra ne kaže “sad ću ti prdnuti u lice” – naveo je Boytronic te opovrgnuo da je njegova grupa ikad nekog plaćala na crno.

– Činjenica je da je riječ o proračunatoj osobi željnoj slave po svaku cijenu, s upitnim kvalifikacijama, s rječnikom kočijaša, s manirima polusvijeta – napisao je Boytronic koji je potom odlučio i zadovoljštinu pronaći sudskim putem. 

Krajem rujna 2020. godine Sara Elena Menkovska, njezina majka Ksenija Menkovska (54) te skladatelj i samostalni umjetnik Adonis Ćulibrk zvani Boytronic nepravomoćno su na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu proglašeni krivima zbog međusobnog vrijeđanja te su im izrečene novčane i uvjetne kazne. Među svjedocima koji su tijekom postupka dali iskaz na sudu bio je i modni stilist Marko Grubnić.

VIDEO Lana Jurčević se ponovno javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti: 'Nakon naše male borbe'

 
Ključne riječi

Komentara 1

MR
Mrkonja
20:35 16.09.2023.

Ksenija, uzmi mene, bolji sam od Mije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije