Zahtjevna

L. Evangelista od bivšeg partnera traži mjesečno 262 tisuće kn

linda evangelista
pixsell
03.05.2012.
u 17:24

– Ponekad radim i 16 sati dnevno, moram ići u teretanu i na tretmane ljepote. Netko u to vrijeme mora biti uz Augustina – objasnila je

Model Linda Evangelista od bivšeg partnera François-Henrija Pinaulta na sudu traži 262.000 kuna mjesečne alimentacije. Usto, od Pinaulta, koji je u braku sa Salmom Hayek, Linda traži i osobne čuvare za njihova petogodišnjeg sina Augustina te nekoliko dadilja.

– Ponekad radim i 16 sati dnevno, moram ići u teretanu i na tretmane ljepote. Netko u to vrijeme mora biti uz Augustina – objasnila je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije