mladi dolaze

Lady Gaga svrgnula Oprah s trona Forbesove liste popularnosti

Lady Gaga (1)
Pixsell
19.05.2011.
u 08:35

Oprah Winfrey sada je na drugom mjestu najutjecajnijih zabavljača, a na trećem je 17-godišnji pjevač Justin Bieber

Prije tri godine Lady Gaga bila je nepoznata glazbenica koja se pokušava probiti. A danas ju je Forbes imenovao najutjecajnijom zabavljačicom svijeta.

Tako je 25-godišnja Gaga (lani je zaradila 500 milijuna kuna, a na Facebooku ima 32 milijuna obožavatelja i devet milijuna sljedbenika na Twitteru) s Forbesova trona skinula Oprah Winfrey, koja je prvi put u posljednjih četiri godine sada na drugom mjestu.

Utjecaj zvijezda Forbes procjenjuje na temelju njihove godišnje zarade i društvenog dosega, a Oprah, iako više zarađuje od Lady Gage, poziciju je izgubila zahvaljujući Gaginim obožavateljima.

Na trećem mjestu je debitant Justin Bieber. Mladi 17-godišnji pjevač iz Kanade lani je zaradio oko 280 milijuna kuna i izdao 3D dokumentarac.

Čini se da sve mlađi ljudi preuzimaju utjecaj u svijetu zabave!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije