Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojke uživaju

Lamija Alečković i Nevena Rendeli tulumare bez muških polovica

party
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/4
13.03.2010.
u 18:40

Lamija je navikla na povremenu razdvojenost, a u skladu s time organizira sebi i slobodno vrijeme pa nerijetko i ona i Hrvoje izlaze odvojeno, svatko sa svojim društvom.

Bivša tvornica Katran na Radničkoj cesti odisala je u petak navečer duhom američkoga juga energija kojega očito odgovara domaćim zvijezdama. Brojne poznate osobe maknule su se nakratko, barem u mislima, iz domaćeg podneblja i otputovale u daleki New Orleans, grad kojemu je i bio posvećen neobičan party Voodoo na kojem se, dakako, za šankom najviše tražila južnjačka utjeha.

Nema ljubomore

Kostimiranu zabavu, koja je unijela svježinu u pomalo monoton noćni život metropole, nije propustila ni HTV-ova voditeljica Lamija Alečković koja se do kasnih sati zabavljala u društvu prijatelja. Širok osmijeh na licu odavao je kako simpatičnoj voditeljici ne pada teško što je njezin mladić, književnik Hrvoje Šalković već neko vrijeme na putu. Navikla je, kaže, na povremenu razdvojenost, a u skladu s time organizira sebi i slobodno vrijeme pa nerijetko i ona i Hrvoje izlaze odvojeno, svatko sa svojim društvom. Pri tome nema nikakve riječi o ljubomori, ističe Lamija te dodaje kako se nada da je tako i u drugim vezama, da partneri jedan drugom ne ograničavaju ili zabranjuju druženja s drugim ljudima. Bez snažnije polovice na zabavu je došla i Lamijina kolegica s javne televizije Nevena Rendeli koja se, bez obzira na to što je već neko vrijeme udana, ne namjerava tako skoro odreći ženskih izlazaka.

Zabava dok suprug putuje

Ovoga puta voditeljici ovogodišnje Dore, čiji je suprug Marijan Bračulj na službenome putu, društvo je pravila kolegica Andrea Buća. Bez muške pratnje na američki jug došla je i Ivanka Mazurkijević kojoj je za oko zapeo “voodoo” kauboj zadužen za animiranje gostiju. Osim šarmantna “južnjaka”, pjevačici je za oko zapelo i neobično uređenje kluba, a uz diskokuglu koja je dominirala iznad plesnog podija osjećala se kao kod kuće.

Na raskalašenu partyju pojavila su se i druga poznata lica, pa smo tako zatekli odlično raspoložena frontmana Hladnog piva – Milu Kekina, fotografa Damira Hoyku te bivšu voditeljicu Martinu Matušin. Neki su se od njih toliko uživjeli u zabavu da su na glavu stavili tijare te oslikali lica i tijelo.

Komentara 1

DO
dobravečerhr
08:19 14.03.2010.

Ovi likovi ne liče niti na polovice a kamoli tek na muške polovice ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije