POPULARNA PJEVAČICA

Lana Jurčević objavila hit video svoje kćerkice: 'Nakon što poliže sve noge od stolaca, kreće ovo'

Foto: Instagram
1/10
05.08.2024.
u 20:12

Lana i njezin partner Filip su dobili prvo dijete krajem prošle godine, a od tada pjevačica često dijeli slatke trenutke s kćeri neobičnog imena

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević nasmijala je pratitelje novim videom na društvenoj mreži Instagram. Snimila je svoju kći Maylu Lili koja je puzala po podu i napisala: "Kad me pitaju tko mi čisti kuću". "Odred za čistoću! Nakon što poliže sve nogice od stolaca i stolova i ogledala, na red ide pod", dodala je Lana. Njezini su pratitelji u komentarima podijelili slične situacije.

- I mi imamo takvu jednu preslatku čistačicu. Roboti se mogu posramiti gdje su one u stanju naći mrvice, a o poliranju da i ne pričam - glasi jedan od komentara ispod objavljenog videa. Inače, Lana i njezin partner Filip Kratofil su dijete dobili krajem prošle godine, a zajedno su od 2017. Prije nekoliko mjeseci su otkrili ime bebe tako što su njezino ime istetovirali.

Video pogledajte OVDJE

Podsjetimo, nedavno je također pjevačica objavila snimku na kojoj nosi nedavno rođenu kćerkicu. Djevojčica je ispuštala zvukove, a Lana se na videu našalila kako je to "životinjica, ili operna pjevačica". - Ja nemrem s njom, obožavam! Išle smo nešto obavit, ušle u stubište i kad je skužila jeku, nije se ugasila! A ovog komarca ću naći, ne piše mu se dobro - napisala je referirajući se na ubod komarca na nozi njene kćerkice. 

 

1/14

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Osim toga, nedavno je svoju kćerkicu povela i na Ibizu. Iz Španjolske je objavila i fotografiju i otkrila kako joj društvo prave Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca, Petra Poznić, vlasnica vinarije i supruga trenera fitnessa Stefana Poznića, te samozatajna Dina. - Naše prvo romantično putovanje... kud drugo nego na Ibizu. Maki nam raste kao gljivica poslije kiše, već je ogromna. I prepredobra je sve vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i zapartijala na maminim koncertima, tako da je ‘svoj na svome’ i sad. - napisala je Lana i objavila nekoliko fotografija s malenom i video u kojem se njezin partner Filip Kratofil igra s njihovom kćeri. 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije