Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Lana Jurčević progovorila o tome što privlači žene, a pratitelj joj je napisao neugodan komentar

Foto: Instagram screenshot
1/13
22.06.2021.
u 17:00

Pjevačica Lana Jurčević na svojem je Facebook profilu istaknula što privlači žene, a javili su joj se brojni pratitelji.

Pjevačica i influencerica Lana Jurčević na svom je Facebook profilu objavila status u kojem ističe, što ona misli što najviše privlači žene. "Koliko god vi mislili da žene gledaju koji auto vozite i kakav sat na ruci imate, najprivlačniji je onaj koji zna održati svoju riječ i obećanje", napisala je Jurčević, a objava je skupila skoro sedam tisuća lajkova u dva sata.

Također, objavu je komentiralo 500 ljudi od kojih su se neki složili s njom, a drugi nisu. „Pa kako će ona znati na prvi pogled hoće li on održati riječ i obećanje. To može skužiti tek za par mjeseci, ako počne hodati s njim, a za početak nema što drugo gledati nego financijsko stanje“, iznio je svoje viđenje jedan pratitelj. 

Drugi pratitelj je imao nešto drugačiji komentar. „Zato si ti bila s Todorićem, jer je bio iskren. Pardon, ispunjavao je obećanja“, prokomentirao je, a pjevačica mu je odmah odgovorila.  „Kao prvo, ne pričaj o stvarima koje ne znaš. Ti ćeš procjenjivati odnos dvoje klinaca koji su se upoznali s 14 godina? Kad mi pokažeš što sam ja to imala ili dobila od ikog u životu, dozvolit ću ti prostor na mojim mrežama. Do tad ne pričaj o onome što ne znaš“, poručila mu je te dodala kada je ona imala 14 godina osobe te dobi nisu se ponašale i razmišljale kao da su deset godina starije. „Mi smo bili KLINCI… i teorija ti i dalje ne drži vodu“, napisala je. Nakon toga joj je autor komentara poručio da ne želi da se ona uvrijedi, ali da se ne slaže s onim što je napisala. „Istina da si tada bila mlađa i da čovjek s vremenom promijeni način razmišljanja, pa shodno tome prihvaćam tvoju kritiku na komentar“, poručio joj je.

Podsjetimo, Jurčević je s Ivanom Todorićem, sinom biznismena Ivice Todorića, bila u vezi sedam godina, a par je prekinuo 2007. godine. Tada je istaknula da razlog prekida nije prevara te da su se mirno razišli.

Inače, Jurčević, koja je uspješna pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda, već je četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom.

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

 

Komentara 4

JO
Jose Oklahoma
18:04 22.06.2021.

A tko je ona da tako pametuje?

FA
fajlpz
07:15 23.06.2021.

Pričam ti priču.

DU
Deleted user
19:05 22.06.2021.

Vjerujemo 100%. I zato one uvijek završe sa nekim bogatašem a velikom koincidencijom nikad sa automehaničarem. Čudna je ta sudbina koja ih nekako uvijek spoji sa bogatima i poznatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije