Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hvala ti, bože'

Lana Klingor Mihić rodila treće dijete

lana klingor
Foto: Instagram
1/8
13.11.2014.
u 09:36

Lana Klingor Mihić rodila je svoju treću kćer

Lana Klingor Mihić rodila je svoju treću kćer. Bivša pjevačica ET-a i vlasnica PR agencije sretnu je vijest podijelila na društvenim mrežama, objavivši fotografiju tek rođene kćeri.

Hvala ti, Bože, jer je divna i neodoljiva, jer znači život, jer znači blagoslov, jer je naš svijet i sad nas je pet – napisala je Lana ispod fotografije.

Ovo je treće dijete za Lanu Klingor, koja se prošle godine udala za PR stručnjaka Antu Mihića. Par ima dvoje zajedničke djece, jednogodišnju Marlu i tek novorođenu kćer, dok Lana iz prethodne veze ima kćer Chiaru.

>>Lana Klingor podržala Bandića: Povraća mi se od izjava nekih ljudi

>>Lana Klingor o Boytronicu: Šutim punih deset godina, ali mi je fakat dosta!

>>Lana Klingor Mihić čeka treće dijete!

 

Hvala ti, Bože, jer je divna i neodoljiva, jer znači život, jer znači blagoslov, jer je naš svijet i sad nas je 5. 👫👭👭 💞💕

A photo posted by Lana Klingor Mihić🍸🍉🌞🌊 (@lanatheklingor) on

Ključne riječi

Komentara 2

PL
plavivuk1
12:14 13.11.2014.

...imam jednu mamu i tri tate....nešto slično kao i karmela vukov colić...moralne vertikale mladima...množite se nije bitan otac....hahaha

LI
lilijana
15:18 13.11.2014.

Tulaviji i nemoralniji komentar odavno nisam vidjela. Ako već imaš tolikih životnih problema da ti smetaju ljudi koji su sretni, onda bar svoj komentar ostavi za sebe tako da, kad si već iznutra truli i ispunjen negativom, to ne širiš na druge ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije