ŽIVOT NA VAGI

Larisa se u potpunosti slomila pred trenericom Mirnom: 'Očekujete puno od mene'

Foto: RTL
1/12
04.10.2024.
u 20:20

Možda zato što sam među lakšim kandidatima da bi mogla još bolje, više... i imam osjećaj da svi vi očekujete od mene puno, da vani svi očekuju puno i onda kad otkažem...", počela je pričati Larisa, ali nije mogla nastaviti jer se rasplakala.

Kandidati u showu "Život na vagi" već više od mjesec dana kvalitetno treniraju i zajedno žive, a to je dovelo i do nekih nesuglasica. Treneri Edo i Mirna tu su im oslonac i rame za plakanje, a upravo je trenerica Mirna primijetila da je Larisa jako loše i odlučila popričati s njom. "Možda zato što sam među lakšim kandidatima da bi mogla još bolje, više... i imam osjećaj da svi vi očekujete od mene puno, da vani svi očekuju puno i onda kad otkažem...", počela je pričati Larisa, ali nije mogla nastaviti jer se rasplakala. Mirna ju je tješila i savjetovala joj da mora raditi na samopouzdanju. "Mislim da u njoj čuči jako puno tuge, neizrečenih emocija", rekla je Mirna. 

Podsjetimo, Larisa je n velikom izazovu imala poteškoća. Naime, prvo se ona i Tomislav nisu slagali oko taktike te je došlo do tenzija, a potom je i Larisa morala odustati zbog bolova. Tomislav je sam nastavio izazov, ali nije uspio pobijediti i osvojiti kilogram i pol prednosti. 

Dodajmo da je Mateo osvojio glavnu nagradu, a neutješne su bile Marija i Alina koje su zadatak izvršile zadnje i na sljedećem vaganju će im se dodati 0,5 kilograma! Svi su se odmah bacili na kopanje, a prvi su se ispod konstrukcije provukli Antonio i Esmir! Dobro su krenule i Marija i Alina iako su se jako bojale zadatka. Tomislavu i Larisi zapetljalo se uže, a ona je već bila ljutita jer joj se partner učinio prespor, no naposljetku su uspjeli prvi doći do crne zastavice. „Morala sam malo zagalamiti na njega, možda da se otrijezni, da se dobije“, rekla je Larisa.

„Imam lagani tempo i razmišljam kako je teško“, komentirao je Mateo koji je drugi skupio zastavicu. Marija je davala sve od sebe, a i nije mogla drukčije jer ju je Edo stalno bodrio. Larisa je opet brzala, uspjeli su uzeti drugu zastavicu, no počela je živcirati Tomislava svojim ponašanjem. Marija i Alina uzele su svoju prvu zastavicu, a Nikolina nije mogla nastaviti jer su je previše boljela leđa. 

Mateo je polako uzeo drugu zastavicu, uvjeren da ne može prestići Tomislava i Larisu, koja je i dalje bila borbena sve dok usred izazova nije dobila menstruaciju i morala odustati. Mateo je na kraju prvi završio izazov i osvojio 1,5 kilograma prednosti na vaganju, drugi je završio Tomislav, potom Antonio i Esmir, a Nina je napredovala sama. Alina i Marija su se zapetljale premda im je na početku išlo dobro tako da su završile zadnje i sada će na sljedećem vaganju imati +0,5 kilograma. 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

 
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije