Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se

Legendarni Čombe glumio uz bok najvećim holivudskim zvijezdama: 'Dobar je osjećaj'

Foto: Instagram screenshot
1/14
16.09.2022.
u 22:00

Miraj Grbić na svojem je Instagram profilu objavio najavu az film 'Babylon' na kojuem je radio s Bradom Pittom, Margot Robbie, Olivijom Wilde, Tobey Maguire te drugim poznatim holivudskim glumcima.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", na svojem je Instagram profilu objavio najavu filma na kojem je posljednjem radio. Miraj se glumio u  filmu 'Babylon' uz bok velikih zvijezda kao što su Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire, kao i još nekih poznatih holivudskih glumaca.

- Dobar je osjećaj biti dio ovog remek djela - napisao je pored najave na svojem Storyju, a radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine čiji se izlazak očekuje za Božić.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Miraj već neko vrijeme svoju karijeru gradi u Americi kamo je preselio sa suprugom Marijom Omaljev Grbić 2013. godine. Od tada je ostvario već nekoliko uloga poput onih u serijama "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te onih u filmovima "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Brzi i žestoki 9". Nedavno je na Instagramu otkrio i da snima film "DYAD".

Marija i Miraj prošle su godine postali i roditelji. Naime, Marija je u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu rodila djevojčicu Billie s kojom često na društvenim mrežama dijele fotografije. Dodajmo da je par u bračnu luku uplovio 2008. godine, nakon tri godine veze.

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije