Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

Leona Paraminski odala da, iako je rodila u istoj klinici kao Meghan Markle, joj je muž pomagao pri porodu

Foto: Laura Hana Uremović
1/23
06.06.2024.
u 20:00

Bez skrupula je progovorila i o majčinstvu te o tome kako se odlučila na medicinski potpomognutu oplodnju, zbog čega je za porod odabrala kliniku u kojoj je rodila i Meghan Markle

Jedna od naših najboljih glumica koja već netko vrijeme ima američku adresu, Leona Paraminski (44), gostovala je u emisiji Nevena Ciganovića "U povjerenju by Neven Ciganović". Naime, boravila je u Zagrebu nakon što je s oskarovcem Danisom Tanovićem završila snimanje druge sezone serije "Kotlina 2". Nevenu je odala zbog čega nije prekinula glumačku karijeru, ali ne snima kao nekoć. Ispričala je koje je uloge odbijala,  kako je u Americi uopće našla agenta i koliko je to teško. Iskreno je ispričala i sve o ljubavnim scenama sa ženom koje je snimala u Bjelogrlićevoj seriji "Senke nad Balkanom".

Bez skrupula je progovorila i o majčinstvu te o tome kako se odlučila na medicinski potpomognutu oplodnju, zbog čega je za porod odabrala kliniku u kojoj je rodila i Meghan Markle. No, prisjetila se i činjenice da je često bila sama sa suprugom Tinom, bez čije podrške ne bi sve podnijela. A Nevenu je rekla kako je na porodu bilo komplikacija te da su ona i njezina djevojčica Liv jedva ostale žive. Srećom, sve je dobro prošlo.
O životu u Americi i daljnjim planovima pogledajte u emisiji:

Komentara 6

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:33 06.06.2024.

Prelijepo stvorenje.

Avatar Retro
Retro
21:24 06.06.2024.

Zgodna žena. Djeluje također normalno. Sretno joj.

OP
Ocvali pupoljak
08:29 07.06.2024.

Imate li lektora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije