OVACIJE PUBLIKE

Lepa Brena energičnim nastupom rasplesala je publiku na Krku

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group
1/11
13.07.2024.
u 15:30

Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček, istaknula je pjevačica

Lepa Brena sinoć je u klubu Diamond na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto slovi za neprikosnovenu balkansku glazbenu zvijezdu. Ni najtopliji dan u godini, ni opći prometni kolaps zbog njezinog koncerta nisu spriječili tisuće obožavatelja da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu. Ova diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u Diamondu je pjevala uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. 

- Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček, istaknula je glazbena diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u prosincu priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni. 

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovoga je ljeta postala prijestolnica najluđe zabave na Jadranu.  U klub Diamond večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, Prljavo Kazalište... Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije