Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planovi za ljeto

Lidija Bačić otkriva ima li dečka i kako održava fit liniju: To je super vježba

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
10.06.2023.
u 16:35

Pjevačica i ove godine tradicionalno nastupa na CMC festivalu, a završava i album "Savršeni kaos"

Pjevačica Lidija Bačić ne propušta CMC festival na kojem nastupa i ove godine i imat će i veliki koncert na rivi u Vodicama.
- Ja uglavnom više ne idem na festivale osim na CMC festival, jer mi ne to neka tradicija, skupi se puno kolega pa se družimo. Ove godine imam i veliki koncert na rivi u Vodicama iza festivala, malo ću razmrdati publiku, neka se pjeva i pleše - otkrila je Lidija u intervju za Dnevni avaz.

Ispričala je kako će ljeto uglavnom provesti u Hrvatskoj, ali priuštit će si i odlazaka na jednu egzotičnu destinaciju kako bi se odmorila, ali i kako bi snimila spot. Ispričala je i da završava novi album "Savršeni kaos" i čeka je puno koncerata od Splita do Ljubljane. Lile je odgovorila i na novinarsko pitanje kakav je muškarac može osvojiti i je li slobodna.

- Može me osvojiti muškarac koji ima stav, koji zna što hoće, duhovit i pametan... Ali stav je najvažniji, to čime muškarac zrači. A sad da li sam slobodna...Recimo to ovako, kad se pojavi onaj pravi, sigurno ću ga javno pokazati i svi će znati tko je taj posebni.

Osvrnula se i na svoje godine i činjenicu da će za tri godine napuniti 40 godina.  - Pa ne bi rekla da je 37 puno i da se trebam bojati godina. Sad sam najzrelija kao jabuka... Iskusnija, seksepilnija, pametnija, dobila sam i dodatnu rašpu u glasu... Ne bojim se godina, osjećam se savršeno i tijelom i umom - rekla je pjevačica.  Otkrila je kako fit liniju održava plivanjem, a super vježba joj je i penjanje na Marjan. 

- Puno plivam, ali stvarno puno. Taj osjećaj vode na tijelu mi nikad ne može dosaditi. Penjem se na Marijan iznad Splita, tamo ima samo do gore oko 900 stepenica, to je super vježba - otkriva Lile. Dodala je kako u budućnosti želi postati majka, a jedina neostvarena želja joj je duet s Oliverom Dragojevićem.

- Želja mi je bio duet s Oliverom, mojim omiljenim pjevačem, imali smo nekoliko zajedničkih koncerata, bilo je planova, ali otišao je, nažalost. Ta želja mi se neće ostvariti...- kaže. 

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao "Cesaricom"

Komentara 8

Avatar Make my day
Make my day
17:30 10.06.2023.

Jel to s njom na slici Dslibor Petko? Ili je to GMO prasac?

DC
DC
17:59 10.06.2023.

Ma daj molim te ne spominji Olivera i sebe u istoj recenici.

ĐO
đony1
19:14 10.06.2023.

čuj, ta nije za bacić, ne,ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije