Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Lidija Bačić u seksi izdanju emotivno pjeva o pravoj ljubavi

21.12.2017.
u 12:47

Za pjesmu "Jedna je noć" snimljen je i videospot u režiji Darija Radusina. Za klupski zvuk u novoj pjesmu zaslužni su Denis Dumančić i Fayo dok je aranžman radio producent svjetskog glasa Raay.

Lidija Bačić Lile za kraj godine odlučila je počastiti vjernu publiku još jednim singlom. Riječ je o vrlo emotivnoj pjesmi koja govori o pravim ljubavima.

Za pjesmu "Jedna je noć" snimljen je i videospot u režiji Darija Radusina. Za klupski zvuk u novoj pjesmu zaslužni su Denis Dumančić i Fayo, dok je aranžman radio producent svjetskog glasa Raay.

Atraktivna kao i uvijek, Lidija u novom spotu sjajno i glumi, na trenutke se čini kako zaista proživljava riječi pjesme.

"Svi smo užasno slabi na stare ljubavi svoje. I zato noćas me zgrabi. Ljubi to što je tvoje..." Lidija pjeva u svojoj novoj pjesmi.

Novim singlom Lidija najavljuje novi album "Revolucija" koji je planiran za proljeće 2018. godine.

1/13

Komentara 16

DU
Deleted user
13:59 21.12.2017.

Još malo i snimit će ljubavnu pjesmu potpuno gola sa scenama seksa bez cenzure. A to samo i čekamo. Doduše ne treba ni pjevati

KO
koraknaprijed
12:51 21.12.2017.

Bar ona se nije trebala spuštati na razinu Seve ili Lane Jurčević.

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
15:11 21.12.2017.

Neznam šta pjeva, gledajuć slike mora da dobro pjeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije