Tko je sretnik

Lijepa Barbara objavila fotku bujnog poprsja i ostavila ljubavnu poruku

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/2
25.08.2017.
u 12:54

Barbara Šegetin gotovo svaki dan razveseli obožavatelje izazovnim fotografijama, a uz ovu je ostavila i ljubavnu poruku

Bivša natjecateljica reality showa Big Brother Barbara Šegetin svaki tjedan objavi jednu fotografiju kojom obožavatelje dovodi do ludila.

Nakon što je prošli tjedan na Instagram stavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njena stražnjica, sada je na red došla fotografija
njenog bujnog poprsja.

 

 

Ovom fotkom je odlučila voljenoj osobi iskazati ljubav i to sljedećim riječima: Nema razloga, nema rime. Kristalno je jasno - čujem tvoj glas i sva tama nestaje..Uistinu te volim...

Kojem muškarcu je posvetila ove riječi nije poznato, a njene obožavatelje nije previše zanimalo što je Barbara napisala jer pažnju im je zaokupila njena fotografija i čipkasti grudnjak te su joj poručili: Ovo je neviđeni seksepil!

Komentara 5

NA
narcis660
13:21 25.08.2017.

Nemam rijeci...... Ponovo ova skutra i promoviranje nje i njezine guzice ,sisa.Bljak bljuje mi se pa nemate granica .Uz duzno postova nje dno dna od novinaratva.

GV
golub Vaso
13:08 25.08.2017.

tko plaća, taj je sretnik

PS
psyhotic
13:28 25.08.2017.

plesnite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije