Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegla u Novalju

Lijepa Iva Jerković ne sunča se u toplesu zbog dječice na plaži

Iva Jerkovic
Petar Glebov/Pixsell
23.06.2012.
u 07:42

Na pragu tridesete godine razmišlja o botoksu, ali još ga nije nikada probala. Priznaje da nikada nije niti namjerava prva prići muškarcu. Ali ne prilaze ni oni njoj tako da u ljubavi još uvijek stagnira

Rijetke se zvijezde, a posebno poznate ljepotice, ovih prvih dana vrućeg ljeta mogu još naći u Zagrebu. Pa i Iva Jerković, koju mnogi s razlogom zovu najljepšom Hrvaticom, odradila je posljednje poslove na kontinentu i zbrisala put mora.

Čari podmorja

– Jedva preživljavam ove vrućine iako sam horoskopski Rak i ljetni tip osobe. A k tome, u stanu mi se pokvario klima-uređaj pa dok ne nađem majstora, već danas bježim u Novalju na Pag – kazala nam je Iva, koju smo zatekli u poliklinici Optical Express na posljednjem preventivnom pregledu dioptrije prije odmora.

– Imala sam dioptriju -7, bila sam slijepa kao šišmiš, ništa nisam vidjela. Cijeli život nosila sam kontaktne leće. Ali poslije laserske operacije prije pet godina, preporodila sam se. Otad do danas dioptrija mi se nije promijenila. A najljepši doživljaj poslije operacije bio mi je zaroniti u moru i konačno moći otvoriti oči. Prije toga sam o ljepotama podmorja samo maštala – rekla nam je Iva.

Ljetna baza bit će joj obiteljska oaza u Ninu odakle će se s prijateljima, ovisno o poslu ili o zabavi, premještati od mjesta do mjesta po obali. Kako je sada na pragu tridesete godine i njoj se, kaže, vide ožiljci vremena, ali još se ne bi odlučila na radikalne zahvate poput botoksa iako, kaže, nema ništa protiv toga i jednoga bi dana i to probala. A ljeto i skidanje u kupaći kostim dočekala je, kaže, nespremna.

– Nisam se pripremala, cijelu godinu nisam ni vježbala. I vjerujte mi, imam i celulita baš kao i svaka i žena, i to najviše na nogama! – otkrila nam je Iva. Iako to joj ne vjerujemo dok ne vidimo njezine prve ovoljetne fotografije s plaže, a bit će ih sigurno, ali za paparazze je spremna.

Muški pogledi

– Ne sunčam se u toplessu pa nema straha da će vas ovo ljeto zabljesnuti, recimo, moje nage fotografije. Nisam taj tip, a i na plaži su uvijek mala djeca pa mislim da nije zgodno biti gol. Osim toga, ne bi mi godili muški pogledi na moje grudi.

A kad smo kod muškaraca, pitamo je o ljubavnom statusu jer zna se da je dugo sama.

– Muškarci mi ne prilaze, valjda ostavljam neki čudan dojam. A ja njima nikad ne prilazim prva, tako da u ljubavi trenutačno stagniram i čekam – zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:48 23.06.2012.

Oko moje,....sa 30 godina tebi netreba nikakav botox,.....u najboljim si godinama. Ako ne vjerujes,....nazovi.

CR
crospace
11:02 23.06.2012.

odličan dojam ostavljaš obzirom da se ne sunčaš gola radi djece na plaži , a vezano uz dečke svi znamo da je potrebna velika količina $amouzdanja za takvu mačku . Problem je što si prezgodna jer mi muški uglavnom bježimoimo glavom bez obzira od prelijepih žena kad su u pitanju veze na duže staze ..

OB
-obrisani-
17:00 23.06.2012.

Iva budem ja otjeral djecu sa plaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije