Čestitke!

Lijepe vijesti u obitelji ministra Malenice: Rodilo mu se treće dijete, a poznato je i ime prinove

Zagreb: Noć hrvatskog tenisa slavi 110 godina organiziranog djelovanja u Hrvatskoj
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/5
02.10.2022.
u 16:39

Porod je prošao bez ikakvih problema te se beba i majka osjećaju dobro te se cijela obitelj veseli dolasku novog člana obitelji.

Na stranicama Vlade uskoro će se promijeniti jedan podatak u biografiji ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenice. Naime, od sinoć obitelj Malenica je bogatija za još jednog člana i uskoro će taj podatak Vlada morati promijeniti u njegovoj biografiji jer je ministar sada otac troje djece. 

Kako piše Dnevnik.hr sinoć je Tina Malenica u Petrovoj bolnici rodila malenog Mihaela Malenica, a porod je prošao bez ikakvih problema te se beba i majka osjećaju dobro te se cijela obitelj veseli dolasku novog člana obitelji. U našoj Vladi ove godine vlada pravi baby boom jer je nedavno i Ivan Paladina nedavno dobio sina.

- Jutros se u Zagrebu rodio Petar Paladina. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Martina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Petra. Želimo malom Petru i obitelji Paladina puno zdravlja, ljubavi i sreće! - objavljeno je iz Vlade.  Uz ministra Paladinu i Primorca, i u obitelj premijera Plenkovića je ove godine stigla prinova. Supruga našeg premijera Ana Maslać-Plenković u ožujku je rodila njihovo treće dijete sina Ivana, a bračni par Plenković ima i dvoje starije djece sina Maria (7) i kći Milu (4).

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije