čestitamo!

Lijepe vijesti u obitelji našeg vatrenog! Izabel Kovačić rodila djevojčicu, a par se odlučio za ovo ime

Foto: Instagram
1/17
23.10.2024.
u 09:32

Poduzetnica Izabel Kovačić rodila je djevojčicu kojoj su odlučili dati ime Luna

Poduzetnica je i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić rodila je drugo dijete. Naime, kako doznaje Story, Izabel je rodila djevojčicu, a par se odlučio malenoj dati ime Luna. Da Mateo i Izabel očekuju prinovu, doznalo se u lipnju kada je poduzetnica objavila fotografiju na kojoj se isticao trudnički trbuščić.

Osim tada i kasnije se u nekoliko prigoda javila fotografijama te pokazala kako uživa u trudnoći, ali i kako malena raste. Izabel je nedavno objavila niz fotografija i pokazala svoj poveći trudnički trbuh. 31-godišnja poduzetnica pozirala je pored ogledala u jesenskom izdanju - uskoj suknji kojom je naglasila trudnički trbuh, a kombinirala ju je sa smeđom jaknom i crnim čizmama.

Podsjetimo, poduzetnica i nogometaš svoju su ljubav okrunili brakom 2017. godine. Vjenčanje je održano u Sesvetskim Selima, gdje se par i upoznao kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Na proslavi su bile i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao. Izabel slovi i kao jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa – savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel, osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru.

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca

1/61

Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula je brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

Dodajmo da Izabel i naš vatreni već imaju zajedno jedno dijete. Radi se o sinu Ivanu, a prvo dijete paru je stiglo u listopadu 2020. godine te je prije više od tjedan dana proslavio svoj četvrti rođendan.

Ova WAGS-ica intervjuu daje  rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav.  "Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno – otkrila je Izabel tada.

VIDEO Ivana Kekin: Gledala sam "Mjenjačnicu" i rekla: Ovo je tip za kojeg ću se udati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije