PRIČALO SE

Ljubavi je došao kraj! Sin našeg rokera i mlada glumica više nisu par

Foto: Instagram/PIXSELL
1/8
12.07.2020.
u 13:43

Vili Gobac, sin Davora Gopca, i Pia Vrdoljak, kći glumice Gorane Marin, više nisu par.

U studenom prošle godine mediji su se raspisali o sretnoj ljubavi mladih talenata hrvatske scene, sina glazbenika Davora Gopca Vilija Gopca i Pije Vrdoljak, kćeri poznate glumice Gorane Marin. Zajedno su se pojavili i u spotu Kojota za pjesmu "Oprosti što te volim", čiji je frontmen inače Pijin očuh. Kada je vijest obišla medije, u vezi su bili nešto manje od godinu dana, a sada se čini da je ljubavi ipak došao kraj.

Vili je nedavno u intervjuu za Večernji list rado govorio o singlu s bendom Donkey Hot, ali vezu s Pijom nije htio komentirati što je dalo naslutiti da nešto nije u redu. Razlog prekida još nije poznat, ali ni Pija ni on nisu stali s radom te punom parom rade na novim projektima. Ona trenutno nosi jednu od glavnih uloga u teen dramskoj seriji "Teini dnevnici" koja se emitira na JoomBoosovom YouTube kanalu, a Vili je prošli tjedan objavio pjesmu "Chuzuki" s bendom Donkey Hot.

– Chuzuki je chuza, u prijevodu zatvor. Pjesma je nastala na probi, nekim najnormalnijim bendovskim putem – našli smo se na probi, složili smo stvar malo pomalo, završili je i evo ga – kaže nam Vili, koji glazbu svog benda opisuje kao kvartcore. Bend postoji od 2013., a ime je nastalo kao zgodna igra riječi, rekao je Vili koji se osim glazbom i dalje bavi glumom.

– Odlučio sam se na glumu jer volim glumiti, mislim da je dosta srodno muzici i jedno s drugim funkcionira dobro. Na Akademiji je bilo super, upoznao sam tamo gomilu ljudi koji su mi veliki prijatelji i koje jako volim, jako sam puno naučio i bilo mi je, kad se osvrnem sad na sve to, jako lijepo. Priželjkujem dobre uloge i htio bih raditi s normalnim, dobrim, kvalitetnim ljudima. Mislim da se mogu baviti i glazbom i filmom jer su to jako srodna zanimanja i mogu imati vremena za oboje – kazao nam je mlađi Gobac koji je u svibnju priveo kraju petogodišnji studij glume na kojem je sada njegova bivša djevojka Pia.

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije