ženi se njen brat

Ljubimica legendarnog glazbenika objavila je fotku iz Dubrovnika, pokazala kako uživa prije vjenčanja godine

Foto: Instagram
1/20
31.05.2024.
u 11:25

Renee ima svoju službenu stranicu na kojoj piše da je odrasla u Los Angelesu u Kaliforniji te da je tijekom studija u Londonskoj školi za suvremeni ples radila s koreografima kao što su Didy Veldman, Fin Walker, Sasha Roubicek i Wayne Parsons.

Da je Jadran omiljena destinacija bogatih i slavnih, stara je vijest. Jednako kao što je i stara vijest da uživaju u Lijepoj Našoj te fotografije svojih odmora dijele s brojnim obožavateljima i tako u Hrvatsku privlače nove turiste. Vijest o svadbi godine na Jadranu prije nekoliko tjedana obišla je medije, a sada je došao i taj dan. Naime, ovog petka u Dubrovniku na rasporedu je vjenčanje sina poznatog glazbenika Roda Stewarta i uspješnog sportaša Liama Stewarta i Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich. 

1/34

Ovaj par upravo je Hrvatsku odabrao za svoj sudbonosni dan, a tako su u Lijepu Našu doveli brojna slavna lica. Njihovo vjenčanje započelo je u četvrtak s prijamom gostiju, a uoči ovog događaja članovi poznate obitelji javili su se na društvenim mrežama. Supruga poznatog glazbenika Penny Lancaster na društvenim je mrežama istaknula pogled koji ju je oduševio. "Kakav pogled", napisala je uz pogled na Dubrovnik. Par je prije odlaska na prijam popio čašu vina na terasi i odradio fotografiranje, a glazbenik je dan proveo vrlo opušteno, u kupaćim hlačama.

VEZANI ČLANCI:

Na društvenim mrežama javila se i Rodova kći iz veze s Kelly Emberg, Ruby Stewart i to fotografijom glazbenika sa sinom. "Dečki", napisala je uz fotografiju. Prije toga objavila je i fotografiju iz privatnog aviona s kojim su ona i dio obitelji došli u Dubrovnik te se našalila na očev račun. "Mora da smo umorni zbog jet laga", našalila se uz fotografiju na kojoj Rod neumorno priča
Osim nje, javila se i Liamova sestra Renee Stewart. Ova glumica koju je Rod dobio u braku s Rachel Hunter, manekenkom i glumicom, objavila je snimku iz Dubrovnika na kojoj se vidi da uživa u suncu i moru. 

 

Renee ima svoju službenu stranicu na kojoj piše da je odrasla u Los Angelesu u Kaliforniji te da je tijekom studija u Londonskoj školi za suvremeni ples radila s koreografima kao što su Didy Veldman, Fin Walker, Sasha Roubicek i Wayne Parsons. Svoj ples prenosi u u druge medije kroz modu, fotografiju i film, a radila je s bendovima kao što su Mulberry, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Farfetch, Maje i  Escada. Osim toga, završila je i tečaj joge u Indiji, te je odradila 500 sati, a diljem svijeta uči vježbe disanja, jogu i meditaciju. 

VIDEO Primanje dan uoči svadbe Nicole Artukovich i Liama Stewarta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije