sve su hrabriji

Lopovi upali u kuću legendarnog glumca, nisu se preplašili ni alarma

80th anniversary of D-Day in Colleville-sur-Mer
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/10
05.08.2024.
u 22:45

Trenutačno policija bilježi porast takvih zločina u Los Angelesu i okolici, a nedavno je kroz sličnu situaciju prošla reperica Bhad Bhabie, glumica Sarah Hyland i glumica i komičar Marlon Wayans.

Provalnici su upali u kuću Rite Wilson i Toma Hanksa prije nekoliko tjedana. Drski lopovi razbili su staklo i tako ušli u kuću za goste koja se nalazi na njihovom posjedu. Kako navodi TMZ incident se dogodio tijekom dana, a u to vrijeme Wilson i Hanks nisu bili u gradu. Alarm nije bio dovoljan da spriječi lopove u krađi. Srećom, nisu uspjeli ući u glavnu zgradu. Ovaj bračni par nisu jedini poznati koji su ove godine bili žrtve provale.

Naime, trenutačno policija bilježi porast takvih zločina u Los Angelesu i okolici, a nedavno je kroz sličnu situaciju prošla reperica Bhad Bhabie, glumica Sarah Hyland i glumica i komičar Marlon Wayans. Neimenovani izvori iz policije kažu da su svi oni dobro prošli, jer su lopovi postali jako hrabri, pa neke žrtve i vežu u njihovim domovima. 

VEZANI ČLANCI:

Hanks je prošle godine na društvenim mrežama otkrio kako je postao žrtva umjetne inteligencije. Naime, prevaranti su iskoristili njegovo umjetno stvoren lik kao zaštitno lice kampanje, a glumac je na prevaru upozorio pratitelje. - Oprez. Postoji video koji promovira nekakav stomatološki plan s AI verzijom mene. Nemam ništa s tim - napisao je glumac na Instagramu.
Glumac je i ranije upozoravao na umjetnu inteligenciju. U podcastu 'The Adam Buxton' govorio je o porastu upotrebe umjetne inteligencije u kreativnoj industriji te je napomenuo da su tijekom snimanja filma 'The Polar Express' u računala spremali velike količine podataka o glumcima, konkretno o njihovu izgledu.

FOTO Kakvo društvo! Kolinda i Jakov pozirali pokraj hollywoodskih glumaca na Olimpijskim igrama

80th anniversary of D-Day in Colleville-sur-Mer
1/23

- Predvidjeli smo ovo. Vidjeli smo da postoji mogućnost da te nule i jedinice unutar kompjutera postanu lice i lik. Sad je to samo poraslo i sada to vidimo svugdje - rekao je glumac tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije