loš dan

Lovac Mladen Vukorepa potpuno kiksao u 'Potjeri', na ova pitanja nije znao točno odgovoriti

Foto: HRT
1/8
27.09.2023.
u 19:29

Naime, kada je bilo vrijeme za završnu potjeru u kojoj su sudjelovali Kristijan, Mirta i Domagoj, Mladen se nije uspio izboriti s kandidatima, koji ni sami nisu imali više od 14 koraka i točno je odgovorio samo na 10 pitanja.

Večerašnja epizoda 'Potjere' bila je nevjerojatno zanimljiva. Naime, čini se da je lovac Mladen Vukorepa imao izrazito loš dan, jer jedan od inače teško pobjedivih lovaca - potpuno je kiksao.

I sam je primijetio još dok se borio s natjecateljima na ploči da se nada 'da će ga krenuti' no do kraja emisije to se nije dogodilo. 

Naime, kada je bilo vrijeme za završnu potjeru u kojoj su sudjelovali Kristijan, Mirta i Domagoj, Mladen se nije uspio izboriti s kandidatima, koji ni sami nisu imali više od 14 koraka i točno je odgovorio samo na 10 pitanja.

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

Mladen, između ostalog, nije znao kada je potpisan Daytonski sporazum, točan odgovor je bio 1995., a nije znao ni da su Ben Stiller i Chris Rock posudili glasove životinjama u animiranom filmu Madagascar. Kandidati u osvojili 20.000 eura.  

VIDEO Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku'

 

Ključne riječi

Komentara 5

DE
Demokratura
22:30 27.09.2023.

Mladen je vrsni znalac..

ZO
Zoran
21:32 27.09.2023.

Sve izrežirano i dogovoreno

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:50 27.09.2023.

Ja sam odavno skužila da su kad je matematičko i logičko zaključivanje, kao i brzina u istome, "lovci" ispod svake razine. Svatko može "nabubati" gradivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije