Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJAZALIŠTE

Lovci iz Potjere otkrili svoj ljubavni status: 'Uvijek nas pitaju za Mladena'

Lovci iz Potjere
Foto: HRT
1/7
14.11.2023.
u 11:32

Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa gostovali su u posljednjoj epizodi Knjazališta Roberta Knjaza, gdje su ušli u kožu neandertalaca

Lovci iz HRT-ove Potjere Morana Zibar, Mladen Vukorepa i Krešimir Sučević Međeral bili su glavni akteri ovotjedne emisije "Knjazalište" Roberta Knjaza. 

- Neandertalci su vrlo intrigantna tema. Uvijek ih vidimo kao nekakve grube sirovine, a ja mislim da su oni bili nježne duše i željela bih to malo više istražiti, baciti se u njihovu grubu kožu i vidjeti kako je to kad malo izađeš iz komfora ovih naših razmaženih modernih života, otkrila je Morana Zibar i našalila se kako misli da je ona najveći neandertalac od njih troje. 

- Mislim da sam neandertalac više po fizičkom izgledu nego po karakternim osobinama, nastavlja u istom tonu Mladen.

- Njih dvojica su onako fini i nježni, a ja kad podivljam - stvarno podivljam, dodaje Morana.

 

@hrvatska_radiotelevizija Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa našli su se u novoj, neobičnoj ulozi, pod vodstvom Roberta Knjaza. #Knjazalište #hrvatskaradiotelevizija #robertknjaz #knjaz #lovci #neandertalci #potjera #kviz #fyp #zavas #video ♬ original sound - HRT

 

Prva postaja za troje lovaca bio je svjetski hvaljen i nagrađivan Muzej krapinskih neandertalaca. Ondje su među ostalim naučili kako je 23. 8. 1899. godine "zagorskim cugom" u Krapinu stigao Dragutin Gorjanović Kramberger, koji će pronaći, kako će se kasnije pokazati, najznačajniju zbirku fosilnih kostiju neandertalaca - na svijetu.

VEZANI ČLANCI: 

Među ostalim smo doznali i da su neandertalci poznavali ljubav, a tim povodom i lovci su progovorili o svojim ljubavnim iskustvima, pa su tako otkrili koliko su se puta u životu zaljubili, jesu li kad ridali zbog slomljenog srca, koji im je bračni status, dobivaju li ljubavne poruke... Morana i Krešo rekli su da ih oboje ljudi pitaju je li Mladen slobodan.

Na kraju, nazad u Zagrebu, lovci su se okušali u guljenju krastavaca primitivnim alatima koje su sami izradili, a potom je uslijedio - lov. Nekima je išlo bolje, nekima lošije...

- Dragi gledatelji, na mom primjeru ste mogli dobro vidjeti kako je nastalo vegetarijanstvo, našalio se Krešo na svoj račun.

- Bojim se da lovci iz Potjere ne bi preživjeli dulje od nekoliko dana u doba neandertalaca, zaključio je na samom koncu emisije Mladen.

VIDEO: Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest' 

Ključne riječi

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
22:56 15.11.2023.

bitno je da za krešu i moranu niko niš ne pita

MA
Madam
12:23 14.11.2023.

Bravo za Knjaza i ekipu,em sto znaju imaju i tu dozu humora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije