Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 11 GODINA

Lucija iz 'Života na vagi' ponovno zapjevala: 'Rekli su mi da moram smršavjeti da bih uspjela'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
22.08.2023.
u 13:57

- I tako na 11. godišnjicu od kako sam prvi put pustila glas javno, odlučila sam napraviti usporedbu sa sadašnjim vokalom. Moram napomenuti da je prvi snimak sniman u profesionalnom studiju uz profesionalnu obradu, a da je usporedba snimana jučer navečer u stanu s iPhoneom - napisala je kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića

Bicša sudionica "Života na vagi" Lucija Šarić Lončarek (26) na Instagramu je zapjevala i pokazala koliko joj se glas promijenio otkad je prije 11 godina snimila pjesmu "Crni leptire". 

- I tako na 11. godišnjicu od kako sam prvi put pustila glas javno, odlučila sam napraviti usporedbu sa sadašnjim vokalom. Moram napomenuti da je prvi snimak sniman u profesionalnom studiju uz profesionalnu obradu, a da je usporedba snimana jučer navečer u stanu s iPhoneom - napisala je kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića. 

Otkrila je i zašto je odlučila to podijeliti s pratiteljima na Instagramu.

- Zašto sad? Pa evo odgovora. Moj prvi javni istup s glasom nije bio nimalo lagan jer je moj profesor glazbenog govorio da nije to glas za zbor, jer su svi mislili da nemam pojma pjevati jer je ta moja boja glasa u to vrijeme ( kad sam ja imala 14 godina) bila neprihvatljiva za curice i ženske vokala - objasnila je i ispričala s kakvim se kritikama susrela.

VEZANI ČLANCI: 

- Naravno kad sam ušla u svijet glazbe svuda sam čula istu rečenicu: 'Lijepa si, ali moraš smršavjeti ako se želiš baviti ovim poslom. Život ide dalje i čovjek navikne raditi ono što treba, šta mu dobro ide, a manje ono šta iskreno želi. Pjevanje će uvijek biti moja iskrena i prava ljubav. Zato sad nakon 11 godina stavljam ovo pa makar me svi popljuvali. Ima naravno veći cilj, kako se trideseta bliži nekako želiš sebi ispunit neispunjeno. Moja želja je cover s ovim godinama, ovim iskustvom uz par sati pjevanja da se prisjetim nekih osnovnih stvari, otkrila je Lucija koja je od pratitelja dobila pohvale za pjevanje. 

Podsjetimo, Lucija je u 'Život na vagi' ušla sa 133.7 kilograma. Show je napustila s 7.9 kilograma manje, a nakon toga je angažirala osobnog trenera te izgubila, kako je tada otkrila, 70 kilograma.

Lucija je nedavno  diplomirala na sveučilištu Libertas, te sada ima titulu magistrice ekonomije. Prije dva mjeseca je pokazala  i kako je proslavila ovaj uspjeh - u restoranu s obitelji i prijateljima. Na luksuznu zabavu došao je i njen otac Marijan Šarić, a velika podrška joj je i suprug Marko Lončarek.  Inače, Lucija je 2021.  godine otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutačno ima dva beauty salona, a planira napraviti i edukacijski centar. 

VIDEO: Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije