Odale ga poruke

Luka Smoljo iz 'Života na vagi' otkrio da je promijenio ljubavni status

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/5
04.03.2020.
u 19:10

Luka priznaje da je zaljubljen ali detalje o svojoj djevojci ne iznosi jer su tek na početku veze

Luka Smoljo bivši je natjecatelj showa "Život na vagi" koji je u show ušao sa 149,8 kilograma, a na kraju natjecanja je imao 85,8 kilograma. Prošle godine je rekao kako mu je najveći problem nedostatak samopouzdanja i da mu je najveća životna želja jednog dana zasnovati obitelj. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

U jednom intervju rekao je kako traži djevojku koja bi ga voljela i debelog, a tom prilikom rekao je kako bi volio imati dvoje djece. - Cure koje mi se javljaju na društvenim mrežama sad bi htjele biti sa mnom a prije me sigurno ne bi ni pogledale, ja tražim curu koja bi bila sa mnom i da sam debeo - ispričao je Luka.

Izgleda da mu se sreća na ljubavnom planu konačno nasmiješila. Na svom Instagramu je počeo objavljivati ljubavne poruke što je pobudilo sumnju kako je zaljubljen. Luka je za RTL priznao da ima djevojku, ali više od toga nije otkrivao jer su na samom početku veze.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije