TRENDSETERICA

Madonna dopustila kćeri da za 14. rođendan prvi put oboji kosu

MADONNA
Pixsell
30.06.2010.
u 11:34

- U listopadu ću navršiti 14 godina i ne mogu dočekati jer ću napokon smjeti obojiti kosu... Hvala, mama! - napisala je Lourdes koja je potpuno opsjednuta osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Kraljica popa Madonna u karijeri je često mijenjala boju kose, od platinastoplave do crne, a čini se da je tu strast naslijedila i njezina kći Lourdes. Mlada trendseterica na svom je blogu napisala da ne može dočekati 14. rođendan jer će onda prvi put obojiti kosu.

- U listopadu ću navršiti 14 godina i ne mogu dočekati taj dan jer ću napokon smjeti obojiti kosu... Hvala, mama! - napisala je Lourdes koja je potpuno opsjednuta osamdesetim godinama prošlog stoljeća, vremenom kada je njezina slavna majka počela karijeru. Lola, kako je zove njezina obitelj, ne skriva da voli mamine pjesme iz tog razdoblja.

- “Material Girl” je himna osamdesetih – piše Lola koja će 3. kolovoza zajedno s Madonnom predstaviti njihovu zajedničku modnu liniju nazvanu upravo po jednom od najvećih hitova legendarne pjevačice. Linija je, kako se može i pretpostaviti, inspirirana trash stilom kultnih osamdesetih.

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
17:59 30.06.2010.

Zašto ne bi bojala, nek si olakša privući mužjake... Dovoljno je stara za obojat gornju frizuru, eventualno je premlada za donju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije